Nie ma sprawyDzis bylam na spotkaniu z polozna i tez powiedziala ze juz wit k w kropelkach sie nie podaje...
Tequila dzieki za odpowiedzi...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma sprawyDzis bylam na spotkaniu z polozna i tez powiedziala ze juz wit k w kropelkach sie nie podaje...
Tequila dzieki za odpowiedzi...
Hihi jeśli w szpitalu maleństwo dostaje 1mg witaminy to już więcej się nie podaje, sprawdź w książeczce i wszystko będzie jasneMi w szpitalu kazali podawac wit k +d mam to q ksiazeczce wpisane. Przyszla polozna i powiedziala ze samą wit d. Na wizycie u pediatry lekarka kazala podawac wit k + d a kiedy przejde na mm wtedy samą d. To ja juz nic nie wiem...
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Zalezy czy domiesniowo czy doustnie.Hihi jeśli w szpitalu maleństwo dostaje 1mg witaminy to już więcej się nie podaje, sprawdź w książeczce i wszystko będzie jasne
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Co do tego wysypania ba twarzy zastanawiam sie czy to nie potowki ewentualnie skaza bialkowa...
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia basia, dajesz sab simplex tak jak w ulotce? 15 kropelek do kazdego posilku czy mniej? Bo to 15 to wydaje mi sie bardzo duzo.
Przeliczajac dawke symetykonu w sab i bobotec forte to wychodzi ze w sab simplex jest 2,5 razy wiecej symetykonu. A na bobotecu jest ze nie przekraczac okreslonej dawki, wiec jak daje sab simplex to przekraczam ta dawke 2,5 razy.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem na L4 od punkcji. Mam stresującą, odpowiedzialną pracę, zdecydowaliśmy, że tak będzie lepiej. Teraz nawet nie mam się z kim spotkać, bo wszyscy chorzy. Zakupów nie lubię. Pewnie dlatego czas mi się dłuży. Dziś byliśmy w kinie w ramach rozrywki, ale dla mojego syna chyba było za głośno, bo mnie zbombardował piąstkamiMoze depresji nie mam siedzac w domku jednak lubie byc w ruchu cos robic nie tylko caly czas dom , Ja jeszxe prscuje ,statam Sue do 34 tyg
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom