No właśnie...Ile cm. ma Twoja gondola?Bebetto ma 80cm. i wydaje mi się, że to jest małoJa mam anex sport wizualnie podoba misie bardzo.[emoji7] Ale Juz widzę jeden mankamentem ma mala gondole .Syn mojej siostry ma 4miesiace i jest tak na styk. Ona ma tako moonlight i gondola jest wieksza. Chodź mnie jej wózek w ogóle się nie podoba[emoji12]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
No właśnie...Ile cm. ma Twoja gondola?Bebetto ma 80cm. i wydaje mi się, że to jest mało
Wg mnie gondola w bebetto jest ogromna. Serio. Jak ja zlozylam to az sie za glowe zlapalam, bo nie myslalam, ze to bedzie takie duze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O matko ale macie wielkie te gondole. Moja ma 74 (materacyk) . My z mężem wizualnie tak nam się spodobał
Co do tego wysypania ba twarzy zastanawiam sie czy to nie potowki ewentualnie skaza bialkowa...
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
nieagatka
Fanka BB :)
Kupując wózek kierowałyście się opiniami na internecie czy raczej wyglądem?
Ja najpierw poczytalam na co zwracac uwage, a potem szukalam tego co spelnialo moje wymaganiani podobalo mi sie wizualnie
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Wczoraj położna ze szkoły rodzenia mówiła, że nie ma żadnych przeciwwskazań do kupowania używanego laktatora, bo każdą część można wyparzyć.
Czy na Was siedzenie w domu też tak depresyjnie działa? Mi to ostatnio zupełnie nie służy, tylko czarne myśli przychodzą mi do głowy i głupieję :-/
W sobotę robiłam kilka zamówień przez internet, za wszystko od razu płaciłam. Torba do wózka dziś już przyszła, rożek jest już na sortowani poczty, powinien być jutro, a Makaszka dziś łaskawie przysłała maila, że zaksięgowali przelew i wyślą zamówienie. Albo mają tam bajzel, albo nie zależy im na klientach. Mam tylko nadzieję, że będę zadowolona z tych kocyków.
Moze depresji nie mam siedzac w domku jednak lubie byc w ruchu cos robic nie tylko caly czas dom , Ja jeszxe prscuje ,statam Sue do 34 tyg
My też się zakochaliśmy w Anex sport, ale zrezygnowałam właśnie dlatego, że ma małą gondole, bo ona tak ścięta mocno jest.O matko ale macie wielkie te gondole. Moja ma 74 (materacyk) . My z mężem wizualnie tak nam się spodobał
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!