reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja tak z innej beczki się chciałam pochwalić, że zmieniłam kolor wózka ;) tamte kremowo - różowe budki nie do końca mi leżały ;)
3a08c0bac1bc8886edf33fe60e2bf1a6.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piekny[emoji106]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas dziś była położna...ostatni raz:(szkoda, fajna babeczka :)
Alanek waży już 3820g :D wygląda już jak bobas a nie chudy przeszczep [emoji14]
Dziewczyny czy wy nadal krwawicie?ja już 5 tydzień :ozwariuje jak nie przestanę :p
Ja krwawilam tydzien z hakiem, ale tak jak w skompa miesiaczke, teraz plamie jakims zoltawym sluzem.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje za wsparcie i gratulacje:) Malutka spi to pisze. Czekali z podaniem oksytocyny do 22. Po chwili
byly skurcze ale za krotkie by cos robic z szyjka. Po godzinie juz bardzo bolace. Maz masowal mi plecy tylko to troche pomagalo. Szyjka ani drgnela. Jak ze stali. Jeszcze dziwnie wygita. Dodawali mi nospe, cos narkotycznego i jeszcze jakies zastrzyki nic nie pomagalo ani na bol ani na zgladzanie. Po pierwszej w nocy juz wrzeszczalam. Dr i polozna mierzyly co chwile szyjke. Odeszly mi drugi raz wody z biegunu polnocnego. Nie wiedzialam co to wogole. Po 3 juz i ja i maz cisnelismy polozna zeby sie okreslila z cessrka. Dopiero jak kazala nie masowac moich plecow w czasie skurczu i zapis ktg pokazywal spadek tetna do 90 poszla po dr i byla decyzja o cc. A wtedy poszlo sprintem. Dzieki Bogu za cc. Nie urodzilabym sn. Moment placzu bezcenny. Polozna dala mi do pocalowania od razu mnie poznala i milosc od pierwszego wejrzenia. Musze budzic na karmienie juz. Buziaki:)

U nas dziś była położna...ostatni raz:(szkoda, fajna babeczka :)
Alanek waży już 3820g :D wygląda już jak bobas a nie chudy przeszczep [emoji14]
Dziewczyny czy wy nadal krwawicie?ja już 5 tydzień :ozwariuje jak nie przestanę :p
Ja nadal. Co prawda śladowe ilości ale wkladki caly czas. Juz nie pamiętam jak to jest funkcjonować bez wkladek od roku prawie caly czas z nimi...

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje za wsparcie i gratulacje:) Malutka spi to pisze. Czekali z podaniem oksytocyny do 22. Po chwili
byly skurcze ale za krotkie by cos robic z szyjka. Po godzinie juz bardzo bolace. Maz masowal mi plecy tylko to troche pomagalo. Szyjka ani drgnela. Jak ze stali. Jeszcze dziwnie wygita. Dodawali mi nospe, cos narkotycznego i jeszcze jakies zastrzyki nic nie pomagalo ani na bol ani na zgladzanie. Po pierwszej w nocy juz wrzeszczalam. Dr i polozna mierzyly co chwile szyjke. Odeszly mi drugi raz wody z biegunu polnocnego. Nie wiedzialam co to wogole. Po 3 juz i ja i maz cisnelismy polozna zeby sie okreslila z cessrka. Dopiero jak kazala nie masowac moich plecow w czasie skurczu i zapis ktg pokazywal spadek tetna do 90 poszla po dr i byla decyzja o cc. A wtedy poszlo sprintem. Dzieki Bogu za cc. Nie urodzilabym sn. Moment placzu bezcenny. Polozna dala mi do pocalowania od razu mnie poznala i milosc od pierwszego wejrzenia. Musze budzic na karmienie juz. Buziaki:)

O rany Fiołek , ale Cię przeciągnęli. Że ta szyjka nie chciała drgnąć? Ja też wrzeszczałam przy skurczach, to te z pleców tak bolą.
Ale wszystko dobrze się skończyło. Czekamy na zdjęcie.

Zaczynam się denerwowac i jak do tej pory byłam pewna ze chce SN rodzic tak teraz coraz bardziej i częściej myślę o cesarce. Tym bardziej ze gin co wizytę pyta :"no to jak rodzimy?"... Mavi a jak u Ciebie? Jest juz jakiś stres?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie jak nie urok to sraczka.
Kolki ogarnęłam w sumie dopiero wczoraj, jak sab simplex przyjechał.
Dziś w nocy zaczęło mnie telepać a rano doszedł ból piersi. Nabrzmiała taka jest i pełna pokarmu. Do tego objawy grypowe, ból głowy i senność.
Klasyczne objawy zapalenia piersi. Gorączki jeszcze nie mam więc po antybiotyk nie idę, ale dzisiejsza noc kluczowa będzie.

reklama
Do góry