reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A nam mowili, zeby budzic max przez pierwsze 2tygodnie, bo wtedy jeszcze moze spadac poziom glukozy. Potem jesli spi, nie budzic, bo zaburza sie rytm dziecka... Jesli moja bedzie spac (oby), to budzic nie bede [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko zależy od tego czy dziecko przybiera na wadze, ja nadal muszę Alana budzić na karmienie

Ja do spania mam minky. Wciskam go miedzy szczebelki i materac tak zeby mala nie mogla sie nim sama nakryc [emoji3] dwa razy tez spala w rozku.

Co do wybudzania tez mi mowily ze to na początku. Pozbiej jak dziecko przybiera to juz na żądanie. A my wczoraj bylysmy u lekarza malutka juz 4400 wiec przybiera pieknie wiec daj Boze zeby chciala tak spac w nocy [emoji4]

Co do szczepień szczerze mowiac ja jeszcze nie mam recepty. Tez bede miala 5 w1 wiec jeszcze sie nie orientuje.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Duża dziewczynka, ładnie przybiera

Dziewczyny ukladacie dzieciaczki na bokach czy na wprost zeby lezaly na tyle glowki tez? A drugie pyt o której godzinie kapiecie dzieci?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kładę Alana na plecach a on sam główkę obraca jak chce
Kąpiel różnie, zależy jak młody się budzi w ciągu dnia na karmienia czasem 19 czasem 20 lub 21

reklama
A ja tak z innej beczki się chciałam pochwalić, że zmieniłam kolor wózka ;) tamte kremowo - różowe budki nie do końca mi leżały ;)
3a08c0bac1bc8886edf33fe60e2bf1a6.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry