reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Stasiowóz
Zdecydowaliśmy się na Mutsy Evo, bo znaleźliśmy go w wyprzedażowej cenie - prawie 1000 zł taniej
Noo, takie promocje to ja rozumiem
Fajny
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Mój wstaje co 3h na jedzenie i nie musimy wogole go usypiac. Zje i w sumie sam usypia przy cyckuDo mam grudniowych: moja ma 2,5 tygodnia i kwestia karmienia w nocy co 1,5-2h plus usypianie to dla mnie koszmar. Czy to się u Was zmieniło? Wasze dzieci są starsze.
Ja chodzę na rzęsach. Raz mi się udało zdrzemnąć w ciągu dnia.
nieagatka
Dziewczyny a co kupowalyscie na wyprawke ze szpitala ???
Ja nie mam jeszcze nic. Musze sie za to wziac w koncu...
butterfly1331
Moderator
Jest bardzo lekki, waży ok. 10 kg i przy tym bardzo zwrotny, to mi się w nim najbardziej spodobało. Na zdjęciu wygląda na różowy, ale jest czerwony, stelaż srebrny.Sliczny Stasiowoz fajnie nazwalas. Wyglada na taki zgrabniutki.
Szpital, w którym chcę rodzić ma na stronie informację, co trzeba mieć. Na razie kupiłam ubranka- wszystkiego mam mieć po 3 rzeczy. Kosmetyki, podkłady etc. będę kupować pod koniec lutego.
ewelin86
Husann ja kupowałam to co na stronie szpitala było i niepotrzebnie to kupiłam.
Dla mnie w sumie koszula do karmienia była potrzebna i majtki siateczkowe
Podkłady i podpaski szpital co chwila przynosił.
Małemu brałam kaftaniki pampersy chusteczki nawilżone niedrapki rozek pajace czapeczka
Jak jeszcze sobie przypomne to napisze
Małemu brałam kaftaniki pampersy chusteczki nawilżone niedrapki rozek pajace czapeczka
butterfly1331
Moderator
Mój oszczędny mąż też bardzo lubi takie promocje W ten sposób mamy wózek, fotelik i bazę do isofix w cenie wózka
husann
Ja nie bede kupowac wszystkiego to co pisze na stronie szpitala bo i tak wiekszosc rzeczy nie bedzie potrzebna.Jest bardzo lekki, waży ok. 10 kg i przy tym bardzo zwrotny, to mi się w nim najbardziej spodobało. Na zdjęciu wygląda na różowy, ale jest czerwony, stelaż srebrny.
Szpital, w którym chcę rodzić ma na stronie informację, co trzeba mieć. Na razie kupiłam ubranka- wszystkiego mam mieć po 3 rzeczy. Kosmetyki, podkłady etc. będę kupować pod koniec lutego.
husann
O takie konkrety mi wlasnie chodzilo co naprawde jest potrzebne a nie co jest napisane.Husann ja kupowałam to co na stronie szpitala było i niepotrzebnie to kupiłam.
Jedynie co to kupie z 10 pieluszek i poszewke dlla szpitala (nie musze tego kupowac ale chce)
reklama