reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

no i u Ciebie Misia wszystko ok:-D super:-)
znaczy że możemy uznać dzień za udany:-D

Aduś Ty rekordzistko:-D, najważniejsze że jest wszystko dobrze:tak:

reklama
Dzięki dziewczyny!!! Bardzo się cieszę, że mogę juz trochę pochodzić :-)
A co z Kiwisią???? Kiwisia!!!!!! Halo!!!
Dziś na allegro znalazłam aukcje z fajnymi sukienkami na chrzest - podrzucam, bo może szukacie. Ja mojej córce kupuję tam sukienki od lat, bo są świetne jakościowo.
Monsoon 100% JEDWAB SUKIENKA PIĘKNA + BOLERKO 62 (3100075903) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3100075903_1

Witajcie.
Dziś mój M znów mi na śniadanie kupił drożdżówkę z serem, on mnie chyba chce jeszcze bardziej utuczyć:zawstydzona/y: Niech już się skończą jego nocki, bo w spodnie nie wejdę. :eek:

Misia super że i u Ciebie wszystko w porządku. A cukrzycą sie nie martw dopóki jej nie zdiagnozują. A sukieneczka śliczna :-)

Sony ty się ciesz, że mąż tak Cie rozpieszcza. Ile ja bym dała za taką słodką bułeczkę...

Wczoraj był dzień udanych wizyt:tak:
Misia, Dorex, Marcysiowa, Aduś, Gotadora
- gratuluję pomyślnych wieści:tak:

Mam nadzieję, że moje dzisiejsze będą równie pomyślne;-) a przede wszystkim, że usłysze, że maluchy jeszcze się nie pchają :-) Cały czas im powtarzam, że jeszcze 2 tygodnie ;-)

Sony - mi emek przynosi rano z piekarni czekoladową muffinę z wiśniami :-D na wagę już nie patrzę ;-)

Misia...bardzo sie ciesze, ze u ciebie juz lepiej! mam nadzieje, ze ty tez juz powoli wracasz do "zycia"...super!:-)
Adus...a widzisz, ze wszystko ok. czasem tak podobno jest przy lutce, ze zrobisz sobie ranke i z niej mozesz miec plamke krwi...ja uzywam lutinusa i mam do tego aplikator, wiec jest mi latwiej:tak:;-)
Sony...ale ci dobrze! i ty jeszcze narzekasz?! ;-) moj maz to nawet sniadania mi nie chce robic:confused2: co ja bym dala rano za slodka bulke...ehhh

reklama
Super dzień za nami - z samymi pozytywnymi wiadomościami.

Misia - nie martw się cukrzycą na zapas. Jak będziesz miała glukozę - będziesz wiedziała co i jak - a teraz szkoda zaprzątać sobie głowę.

Dorex - gratulacje!

Lilonka, za dzisiejszą wizytę trzymam kciuki i za cierpliwość maluszków.

Miłego dnia dziewczyny!

Do góry