reklama
Lilonko co tam u Ciebie?
Ja chyba dzisiaj za dużo chodziłam i teraz mam tego efekty. Zaczęło się od bólu kości ogonowej. Teraz dziewczyny się nie ruszają a ja mam twardawy brzuszek. Nie umiem powiedzieć czy jest po prostu napięty czy stwardniał ale nawet czekolada nie poruszyła dziewczyn. Padam na nos więc obejrzę mój serial i idę spać. Jestem cały czas na luteinie więc nie wiem czy jest sens coś więcej brać.
Ja chyba dzisiaj za dużo chodziłam i teraz mam tego efekty. Zaczęło się od bólu kości ogonowej. Teraz dziewczyny się nie ruszają a ja mam twardawy brzuszek. Nie umiem powiedzieć czy jest po prostu napięty czy stwardniał ale nawet czekolada nie poruszyła dziewczyn. Padam na nos więc obejrzę mój serial i idę spać. Jestem cały czas na luteinie więc nie wiem czy jest sens coś więcej brać.
lilonka
Smerfikowa mama
Lilonka i jak?? Rodzisz;-)??
Maluchom jeszcze nieśpieszno :-)
Ja melduje się po wizycie - szynka zamknięta i utrzymana
milagros teraz już prawie ciągle będzie cię coś boleć, brzuch na tym etapie to norma bo macica się rozciąga(pod warunkiem że nie jest to silny ból) bierz nospę i dużo odpoczywaj.... będzie dobrze.... ( jak bardzo się martwisz zadzwoń do lekarza ale raczej nic innego ci nie powie)
milagros, zaniepokoić powinny bóle przypominające @ - wszelkie inne - ciągnięcia, lekkie bóle i różne inne rodzaje o których ja wcześniej nie wiedziałam się zdarzają. Tak jak dziewczyny piszą - weź nospę, położ się i odpoczywaj.
reklama
Hej kobietki. W nocy moje dziewczyny też były spokojne. Tylko czasem jakiś mały kopniaczek się zdarzył. Teraz też są spokojne ale czasem dadzą o sobie znać. Trochę się martwię ale brzuch miękki, nic nie boli, krwi nie ma. Chyba wszystko w porządku. Nie mniej dzisiaj tylko leże. Ruszam się minimum.