reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kartę ma mi założyć na kolejnej wizycie. Według niego to 7.5 tygodnia, nie 8 jak wynikało wcześniej. Ale to znaczy,że termin będzie ciutkę później więc i ja dłużej z maluszkami wytrzymam :-)

reklama
Gotadora my to już chyba zawsze się będziemy mijać u lekarza. Teraz 03.04 ty masz na 14 a ja na 15.40 :-) Czekam na pw na info jak wrażenie lekarza. Gratuluje wizyty!!

Ja już po wizycie. Dziewczyny (na 100%) rasowe - jedna 1kg a druga 0,9kg. Ułożone główkowo. Szyjka trzyma. Od ostatniej wizyty taka sama. Wyniki super, cukrzycy nie ma i powtarzać nie muszę. Wizytę mam za 3tyg bo będziemy obserwować tą różnicę. Zmienił mi też witaminy na pregnaplus.

Marcysiowa :-) super wiadomość :-) cieszę się bardzo :-):-):-) ale szkoda,że się tak mijamy, ja następnym razem będę nawet z mężem :-) doktor zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, dziękuje Ci za jego polecenie :-)

Marcysiowa, Gotadora super że wszystko dobrze:-)

u mnie też właściwie ok. Mała ma 1300 g, w usg też wszystko dobrze tylko troszkę szyjka mi się skróciła ale nadal jest w normie i lekarz mówi że mam się tym nie martwić... nie muszę leżeć bo nic nie wskazuje na wcześniejszy poród mam tylko brać magnez i za 2 tyg do kontroli więc postanowiłam myśleć pozytywnie i się nie martwić :tak::-)

reklama
Do góry