reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jestem po polowkowych. W szpitalu potwierdzili ze bedzie dziewczynka. Wiec bedzie Maja. Wsźystko dobrze i prawidlowo z narzadami. Wazy 417gr i gin mowila ze ma sliczne usteczka :)...a ja tam nic nie widzialam :)

Bardzo lubie to imie i gdyby nie to, ze tutaj wymawialiby je Maha to pewnie moja cora tez by tak sie nazywala :)
Jak potwierdzone to szalej z zakupami na wyprzedazach :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry jeszcze starorocznie :)
Wlasnie sie zwazylam po swietach i do tej pory nawet niezle mi szlo, a dzis w 27t5d mam +8kg [emoji33] z czego 1,5 przez swieta [emoji24]
Wiedzialam, ze te slodycze, ktore jadlam nie ujda wagi uwadze [emoji24]
Ginka mnie zabije w przyszlym tyg...
A jak u Was z waga? Pocieszycie? [emoji12]
Milego dnia!

To u mnie jest 25t5d i +7 kg

Katharina203 [emoji7][emoji173][emoji122][emoji122][emoji122]

U mnie 25+0=== + 12 kg Ale ja wysoka to nue widac ,w sumie jem na co mam ochote ,jesli bedzue za duzo potem sie schudnie;))
0a8d00d6990d43285e93cc9ad20b1a6e.jpg

Katharina203 [emoji7][emoji173][emoji122][emoji122][emoji122]

U mnie 25+0=== + 12 kg Ale ja wysoka to nue widac ,w sumie jem na co mam ochote ,jesli bedzue za duzo potem sie schudnie;))
0a8d00d6990d43285e93cc9ad20b1a6e.jpg

Ja mam 177cm...tez jem wszystko na co mam ochote...i tez tak musle jak ty ze schudnie sie po ciazy. Znajac moje panikarstwo to bede caly czas na mala patrzec zapominajac ze musze cos zjesc :)

Musze przyznac ze czuje Sue ok Ale zapominalska jestem I niekontrolowane ruchy mam ,potykam sie o sciany ..upuszczam talerze...musze uwazac a wy jakies symptomy?waga na razie mi nie przeszkadza I brzuszek ....

Ja mam drobne problemy z wstawaniem :) no i jestem roztrzepana, ale ogolnie jest ok. Szybciej sie mecze, ale brzucho w sumie nie przeszkadza jakos bardzo. Coraz czesciej czuje kregoslup, ale cwicze sobie joge w domu i chyba troche pomaga [emoji4]

reklama
Do góry