reklama
Ja na razie nie nazekam 32+3tc i 6 kg na plusie. Ale jaka chora jestem mam temperaturę prawie 39stopni kaszel ogólnie grypa. Lekarz ogólny mówi ze jak nie spadnie to szpital.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Fanka BB :)
Ja zgage mam 24h na dobe. Do tego tak jak chyba pisanka miala mam cofanie sie kwasnej tresci z zoladla do ust. Ostatnio jak spalam po poludniu to obudzilam sie kaszlac i dlawiac swoimi wymiocinami...masakra
Fiolek81
Biedactwo. Masz antybiotyk? Ja trzy dni duomoxu i wrocilam do zywych. Ale nie mialam takiej goraczki. Za to wJa na razie nie nazekam 32+3tc i 6 kg na plusie. Ale jaka chora jestem mam temperaturę prawie 39stopni kaszel ogólnie grypa. Lekarz ogólny mówi ze jak nie spadnie to szpital.
trzy dni dwa kilo schudlam. Takze od poczatku ciazy mam +1 kg a dzis zaczelam 36 tc. Boje sie ze po porodzie jak sie dopadne do slodkiego
to przepadne.
rybka14
Kasiu ja mam to samo ze zgaga i kwasem i pocieszenia was ja mam ok 15 kg na plusie i wielki brzuch i cycki mąż musi mi zakładać skarpety na szczęście w nic innego mi nie idzie według lekarza przy dwójce moich wielkoludow nic dziwnego że taka wagę mam a i według lekarza jestem w 26t1d ciaxy blizniaczej
Flandi
+ 1 kg?? nie wierze ja zatrzymałam się na +13kg i dalej się nie chcę nawet ważyćBiedactwo. Masz antybiotyk? Ja trzy dni duomoxu i wrocilam do zywych. Ale nie mialam takiej goraczki. Za to w
trzy dni dwa kilo schudlam. Takze od poczatku ciazy mam +1 kg a dzis zaczelam 36 tc. Boje sie ze po porodzie jak sie dopadne do slodkiego
to przepadne.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Kejka 89 bidulko ,tez jestem Po poczatkowej grypie msc temu Ale pomogl paracetamol dwa razy dziennie 500 mg i surowy czosnek,herbate bez teiny z miodem ,wracaj do zdrowia!!!!
Rybka to ty 15 blizniacza a ja pojedyncza I + 12, lekarz nic nie mowil ze za duzo .... Ale w sumie przy 184 cm to Sue gubia te moje kg ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rybka to ty 15 blizniacza a ja pojedyncza I + 12, lekarz nic nie mowil ze za duzo .... Ale w sumie przy 184 cm to Sue gubia te moje kg ...
nieagatka
Biedactwo. Masz antybiotyk? Ja trzy dni duomoxu i wrocilam do zywych. Ale nie mialam takiej goraczki. Za to w
to przepadne.
Fajnie, ze tylko 1kg, ale jakbym miala szlaban na slodycze to byloby mi baaardzo ciezko. W sumie wyniki badania na cukrzyce bede miec we wtorek wiec jeszcze wszystko przede mna [emoji6]
reklama
rybka14
No ja mam 150 cm wzrostu i tak szczerze to nawet nie wiem jak to zrobiłam ze tyle mam kg bo jak pisałam mam tylko wielki brzuch jak w 9 miesiącu i wielkie cycki do tego nie jem słodyczy nie obrzeram się a jak mam zachcianki to jem owoce ale ważne ze dzieci rosną jak trzeba nie ma zespołu przetoczenia jak narazie a ja do tej pory czułam się świetnie teraz tez zresztą choć mam małe kryzysy wieczorami jak moje dzieci trenują w brzuchuKejka 89 bidulko ,tez jestem Po poczatkowej grypie msc temu Ale pomogl paracetamol dwa razy dziennie 500 mg i surowy czosnek,herbate bez teiny z miodem ,wracaj do zdrowia!!!!