reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Podziel sie ta tajemna wiedza...ja tez mieszkam na 2 pietrze i tez bede tachac jak beduin...:)
[emoji3] najpierw sprowadzilam wózek schodek po schodku na sam dół już ze spiworkiem. Wróciłam ubralam sie najpierw, dopiero ubralam malutka i na dół. Z powrotem było juz trudniej [emoji6] najpierw malutka na górę, rozebralam ją i do lozeczka. Rozebralam siebie (juz niezle zgrzana z emocji [emoji6]) i na dół. Najpierw zakupy fo domu. Pozniej odpięłam gondole bo niestety calego wozka nie dalam rady wciagnac po schodach :/ na polpietrze zostaly mi kola, najwyzej na jutro juz beda czekaly

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zjezdzalam wozkiem na tylnych kolach po schodach, a na gore wciagalam go sa soba - tez na tylnych kolach :-) ale to dziala pewnie tylko na mocne, pompowane kolka.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Na wozek mam wozkownie. Ale jak podzielic siaty z zakupami z nosidelkiem z bablem. Myslalam zeby jak dziwolag wnosic na polpietro z dzieckiem a potem wracac po zakupy...:)

[emoji3] najpierw sprowadzilam wózek schodek po schodku na sam dół już ze spiworkiem. Wróciłam ubralam sie najpierw, dopiero ubralam malutka i na dół. Z powrotem było juz trudniej [emoji6] najpierw malutka na górę, rozebralam ją i do lozeczka. Rozebralam siebie (juz niezle zgrzana z emocji [emoji6]) i na dół. Najpierw zakupy fo domu. Pozniej odpięłam gondole bo niestety calego wozka nie dalam rady wciagnac po schodach :/ na polpietrze zostaly mi kola, najwyzej na jutro juz beda czekaly

To macie trudniej z Lile...juz nie narzekam...

O kurczak ! Szacunek [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Martka,ewelin JuZ nie moge Sue doczekac kiedy bede tez chodzic na spacerki ;)

Lily moja tez ma 720 gr ;)
Co do lozyska nie sadzilam ze tak szybko moze wrocic do normy,ost usg bylo 9/12 (wynik lozysko przednie ) a wczoraj lozysko w normie;), no cieszy mnie ten fakt;) ,myslalam ze trzeba czasu .....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to u mnie wózek w samochodzie bo ja na 4 mieszkam bez windy. I nie wyobrażam sobie żeby tak wnosić i znosić. Martka wielki szacunek dla Ciebie :)

reklama
Do góry