reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Podziel sie ta tajemna wiedza...ja tez mieszkam na 2 pietrze i tez bede tachac jak beduin...:)
[emoji3] najpierw sprowadzilam wózek schodek po schodku na sam dół już ze spiworkiem. Wróciłam ubralam sie najpierw, dopiero ubralam malutka i na dół. Z powrotem było juz trudniej [emoji6] najpierw malutka na górę, rozebralam ją i do lozeczka. Rozebralam siebie (juz niezle zgrzana z emocji [emoji6]) i na dół. Najpierw zakupy fo domu. Pozniej odpięłam gondole bo niestety calego wozka nie dalam rady wciagnac po schodach :/ na polpietrze zostaly mi kola, najwyzej na jutro juz beda czekaly

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zjezdzalam wozkiem na tylnych kolach po schodach, a na gore wciagalam go sa soba - tez na tylnych kolach :-) ale to dziala pewnie tylko na mocne, pompowane kolka.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Na wozek mam wozkownie. Ale jak podzielic siaty z zakupami z nosidelkiem z bablem. Myslalam zeby jak dziwolag wnosic na polpietro z dzieckiem a potem wracac po zakupy...:)

[emoji3] najpierw sprowadzilam wózek schodek po schodku na sam dół już ze spiworkiem. Wróciłam ubralam sie najpierw, dopiero ubralam malutka i na dół. Z powrotem było juz trudniej [emoji6] najpierw malutka na górę, rozebralam ją i do lozeczka. Rozebralam siebie (juz niezle zgrzana z emocji [emoji6]) i na dół. Najpierw zakupy fo domu. Pozniej odpięłam gondole bo niestety calego wozka nie dalam rady wciagnac po schodach :/ na polpietrze zostaly mi kola, najwyzej na jutro juz beda czekaly

To macie trudniej z Lile...juz nie narzekam...

O kurczak ! Szacunek [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Martka,ewelin JuZ nie moge Sue doczekac kiedy bede tez chodzic na spacerki ;)

Lily moja tez ma 720 gr ;)
Co do lozyska nie sadzilam ze tak szybko moze wrocic do normy,ost usg bylo 9/12 (wynik lozysko przednie ) a wczoraj lozysko w normie;), no cieszy mnie ten fakt;) ,myslalam ze trzeba czasu .....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to u mnie wózek w samochodzie bo ja na 4 mieszkam bez windy. I nie wyobrażam sobie żeby tak wnosić i znosić. Martka wielki szacunek dla Ciebie :)

reklama
Do góry