reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Urok cukrzycy ciazowej. Dzis w moczu znowu ketony mimo pol drozdzowki na noc. Ale uspokaja mnie i gin i diabetolog ze dziecko krzywdy nie ma. W poniedzialek na wizycie ma mierzyc
Malutka.
A co oznaczają ketony w moczu? bo ja ostatnio miałam 50, ale gin mi powiedzial, że to dlatego, że głodna byłam.

reklama
Nie mam antybiotyku apap syropki dla kobiet w ciąży no generalnie pierdoly jakieś.. Ale na razie spoko przyjechała moja mama dziś do mnie także humor i samopoczucie dużo lepsze. A i ogorkowa mi ugotowala[emoji16]
Zapomnilam proszę o dopisanie do kalendarza na 11.01 wizyta u gin

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ketony w moczu wlasnie oznaczaja ze
organizm jest glodny. Gin mowi ze to mocz z nocy wiec nie trzeba sie tym przejmowac. poza tym dziecko ciagnie z naszych zapasow.

Dziewczyny ja jak pisalam wczeniej jestem w 25t5d i + 7 kg. I mam to gdzies najwaniejsze ze maly zdrowo rosnie i prawidlowo rozwija sie. Jak bedzie trzeba to i moge jeszcze i 10 kg wiecej przytyc.

Uwierz mi ze wolalabym przytyc 15 kilo i normalnie jesc i nie kontrolowac ciagle diety i wagi bo to mi przyslania troche radosc z ciazy. Ale coz zrobic. Wszystko dla dzidziusia.

W sumie to tez Sue nie obzeram jem 3 posilki normalne dziennie I miedzy jablka surowe marchewki kiwi jogurty przewaznie,nie ciagnie mnie na slodkie a JuZ mam 25 Tydz I 12 kg Ale tez Sue tym nie przejmuje napewbo do konca ciazy jeszxe 9 przytyje,Ale najlepiej corka 9/12 wazyla 490 a przed wczoraj JuZ 725 Czyki lub je spi i tyje ;)))))
Pozatym kobiety czym Sie przejmowac ... wazne ze bedziemy mamusiami...schudnac mozna zawsze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki. my dzisiaj kończymy miesiąc :)
pixlr_20161230145714403.jpg

Załączniki

• pixlr_20161230145714403.jpg
    pixlr_20161230145714403.jpg
    67,1 KB · Wyświetleń: 405
reklama
Do góry