A co oznaczają ketony w moczu? bo ja ostatnio miałam 50, ale gin mi powiedzial, że to dlatego, że głodna byłam.Urok cukrzycy ciazowej. Dzis w moczu znowu ketony mimo pol drozdzowki na noc. Ale uspokaja mnie i gin i diabetolog ze dziecko krzywdy nie ma. W poniedzialek na wizycie ma mierzyc
Malutka.
reklama
Nie mam antybiotyku apap syropki dla kobiet w ciąży no generalnie pierdoly jakieś.. Ale na razie spoko przyjechała moja mama dziś do mnie także humor i samopoczucie dużo lepsze. A i ogorkowa mi ugotowala[emoji16]
Zapomnilam proszę o dopisanie do kalendarza na 11.01 wizyta u gin
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zapomnilam proszę o dopisanie do kalendarza na 11.01 wizyta u gin
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
W sumie to tez Sue nie obzeram jem 3 posilki normalne dziennie I miedzy jablka surowe marchewki kiwi jogurty przewaznie,nie ciagnie mnie na slodkie a JuZ mam 25 Tydz I 12 kg Ale tez Sue tym nie przejmuje napewbo do konca ciazy jeszxe 9 przytyje,Ale najlepiej corka 9/12 wazyla 490 a przed wczoraj JuZ 725 Czyki lub je spi i tyje ))))
Pozatym kobiety czym Sie przejmowac ... wazne ze bedziemy mamusiami...schudnac mozna zawsze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pozatym kobiety czym Sie przejmowac ... wazne ze bedziemy mamusiami...schudnac mozna zawsze
Fiolek81
Fanka BB :)
Ale zlecialo. Dziewczynki sliczneCześć dziewczynki. my dzisiaj kończymy miesiąc Zobacz załącznik 789464
Piękny brzuszek [emoji7]Katharina203 [emoji7][emoji173][emoji122][emoji122][emoji122]
U mnie 25+0=== + 12 kg Ale ja wysoka to nue widac ,w sumie jem na co mam ochote ,jesli bedzue za duzo potem sie schudnie)
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ślicznotki <3Cześć dziewczynki. my dzisiaj kończymy miesiąc Zobacz załącznik 789464
Ale zleciało, a nie dawno zajadałaś się pierogami i grałaś w simsy czeając na bete