lile
Fanka BB :)
agga85 co w moim wpisie było "niezbyt mądrego"? bo chyba nie zrozumiałam przesłania Twojej oceny
Missclick pewno :-)
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agga85 co w moim wpisie było "niezbyt mądrego"? bo chyba nie zrozumiałam przesłania Twojej oceny
nie morduj przyda się jeszcze do pomocyA do tego M mnie tak wkurza ze mogłabym go zamordować
Lile jak po wizycie??
Jak narazie żaden pożytek z niego a nawet to bardziej nim się trzeba zajmowaćnie morduj przyda się jeszcze do pomocy
My tez [emoji3] udało mi się wydostać samej z drugiego piętra, nawet zrobić zakupy i wtargać to wszystko na górę: ) teraz juz wiem hak to robić wiec będzie łatwiej. Malutka pięknie spała cały spacer, a z wózkiem spaceruje się cudownie, tak długo spoglądałam zazdrosnie na inne mamy a wreszcie ja prowadzilam swój [emoji173] [emoji173]A my zaliczylismy pierwszy 15 min spacer
Podziel sie ta tajemna wiedza...ja tez mieszkam na 2 pietrze i tez bede tachac jak beduin...My tez [emoji3] udało mi się wydostać samej z drugiego piętra, nawet zrobić zakupy i wtargać to wszystko na górę: ) teraz juz wiem hak to robić wiec będzie łatwiej. Malutka pięknie spała cały spacer, a z wózkiem spaceruje się cudownie, tak długo spoglądałam zazdrosnie na inne mamy a wreszcie ja prowadzilam swój [emoji173] [emoji173]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel sie ta tajemna wiedza...ja tez mieszkam na 2 pietrze i tez bede tachac jak beduin...