Fiolek81
Fanka BB :)
Tylko ten trzeci wynik sie lapie. Ciekawe co Ci zaleci diabetolog, w sumie lepiej dmuchac na zimne. 75g glukozy mialas?90- 147-160 mg/dl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko ten trzeci wynik sie lapie. Ciekawe co Ci zaleci diabetolog, w sumie lepiej dmuchac na zimne. 75g glukozy mialas?90- 147-160 mg/dl
tak 75gTylko ten trzeci wynik sie lapie. Ciekawe co Ci zaleci diabetolog, w sumie lepiej dmuchac na zimne. 75g glukozy mialas?
U mnie macica dalej sie oczyszcza. Na szczescie nie chodzę juz z tymi podpachami ale za to wszystkie majtki uwieraja mnie w bliznę wiec chodzę ze spuszczonymi tez jestem caly czas zmęczona do tego boję się cokolwiek zjesc zeby nie zaszkodzilo małej co doprowadziło mnie do minus 13 kg i osłabienia: /Ta fizjologia poporodowa mnie pokonuje. Nie wiem czy to kryzys czy depresja. Krocze nie boli, ale to oczyszczanie macicy, masakra. Wielkie podpachy, bolące cycki. Kiedy to się poprawi ? Tydzień temu rodziłam.
I jestem mega zmęczona, prawie usiadłam na dziecko, bo zapomniałam że leży na kanapie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie macica dalej sie oczyszcza. Na szczescie nie chodzę juz z tymi podpachami ale za to wszystkie majtki uwieraja mnie w bliznę wiec chodzę ze spuszczonymi tez jestem caly czas zmęczona do tego boję się cokolwiek zjesc zeby nie zaszkodzilo małej co doprowadziło mnie do minus 13 kg i osłabienia: /
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba za bardzo położna mi zasugerowała ze nie mozna wielu rzeczy i tak przez te trzy tyg jadlam tylko duszonego indyka, chudy rosolek, serki danio i jabłka. Teraz juz tez zaczynam jesc normalnie i obserwujeZ jakiegoś powodu eliminujesz? Ja jem i obserwuję. Tylko odmówiłam sobie bigosu i groszku konserwowego.
A obiadki: mięsa duszone , nic smażonego.
Wyeliminowałam cytrusy.
A tak jem to, co do tej pory.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny u mnie masakra chłopaki trenują strasznie do tego chyba wszystko mi się rozciąga bo czuję się jakby mnie rozsadzalo duszno ciężko chodzić brzuch wielki jak balon i do tego jeszcze kaszel