reklama
kasia_basia
Fanka BB :)
Kasia Basia a nie jedziesz do rodziny?
Zostaję, córka jedzie. Tu mam lekarza i szpital. Koleżanki mi pomogą, albo ktoś z rodziny przyjedzie.
katharina203
Dziewczyny po porodzie jakie majtki poporodowe i podklady sie sprawily i jakie polecacie. I co najlepsze do smarowania pupy bobasa...
lile
Dziewczyny po porodzie jakie majtki poporodowe i podklady sie sprawily i jakie polecacie. I co najlepsze do smarowania pupy bobasa...
Najtansze bawelniane + bella mama, bephanten :-)
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
lile
U mnie bez zmian na szczescie, mlode juz prawie po 500g.
katharina203
Dzieki
Fusun
Kasia_Basia - sama w końcu zostajesz? A jak tam mąż? Nadal się nie interesuje? Nie zawiezie Cie do szpitala w razie czego? Kurde, słaba sytuacja...
kasia_basia
Kasia_Basia - sama w końcu zostajesz? A jak tam mąż? Nadal się nie interesuje? Nie zawiezie Cie do szpitala w razie czego? Kurde, słaba sytuacja...
Sama zostaję, nie dogadamy się. Z resztą nie chcę żeby tam był ze mną. I tak już uważa że jestem obleśna. Także nie chcę mu się pokazywać w takich intymnych sytuacjach.
Wiem również że jak mu o tym powiem, to się obrazi. A jego fochy podczas porodu to ostatnia rzecz jakiej potrzebuję.
Być może on stwierdzi że powinien tam być, ale to będzie na siłę.
butterfly1331
Moderator
Katharina, Ty już te wszystkie rzeczy kupujesz? Ja wczoraj kupiłam kilka bodziaków i kaftaników. Moja mama delikatnie dała mi do zrozumienia, że szybko wpadłam w szał zakupów i zaczęłam się zastanawiać czy faktycznie nie za szybko te ubranka kupuję...
Czujesz już ruchy małej? Ja od ostatniej niedzieli codziennie czuję coś w rodzaju rybki i kilka razy zdarzyła nam się czkawka- przynajmniej tak myślę, bo brzuch mi śmieszne podskakiwał
Czujesz już ruchy małej? Ja od ostatniej niedzieli codziennie czuję coś w rodzaju rybki i kilka razy zdarzyła nam się czkawka- przynajmniej tak myślę, bo brzuch mi śmieszne podskakiwał
reklama
katharina203
Ja nie kupilam jeszcze ani jednej rzeczy...wszystko wybieram na przyszlosc i zapisuje w zakladkach...mam zamiar zaczac kupowac tak w styczniu i lutym a przed przemalowac pokoik...co do ruchow to chyba jeszcze nie i ci zazdroszcze...choc dwa razy mnie dziwne uczucie spotkalo...taķie dziwne rozchodzace sie odczucie takiej fali rozchodzacej sie po uderzeniu bomby...sorki i tak pewnie nie wiecie o ci mi chodziKatharina, Ty już te wszystkie rzeczy kupujesz? Ja wczoraj kupiłam kilka bodziaków i kaftaników. Moja mama delikatnie dała mi do zrozumienia, że szybko wpadłam w szał zakupów i zaczęłam się zastanawiać czy faktycznie nie za szybko te ubranka kupuję...
Ostatnia edycja: