reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Misia , Marcysiowa i Dorex za Was tez trzymam oczywiscie mocno kciuki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Co do figo fago, to ja sie osobiscei bardzo boje o maluszka ale jak z lekarka rozmawialam o moich lekkich plamieniach pytala sie czy byl to po wspolzyciu.
:szok: Ja na nia oczy wielkie i potem na meza, o czym ona mowi hihihi jaki sexsikkk :tak:

Marcysiowa :-) ale Ci fajną niespodziankę zrobił :-) tak, ja niedługo będę się zbierać i odśnieżać autko , jejku jak ja się nie mogę doczekać! Dziewczyny czy Wam też w 8 tygodniu brzuch taki duży się robił? zmierzyłam się w pasie i wyszło 86 cm :szok: rano jest jeszcze mniejszy, ale jak tylko wstanę to się powiększa

Gotadora witamy w ciąży bliźniaczej. Ja już pisałam, że będąc w 8-10tc nie zapinałam guzika u spodni. Teraz już tylko tak będzie. Mi wieczorem i rano dziewczyny tak dały czadu, że brzuch zrobił się płaski a za to szeroki... Jak stół...

Gotadora ty masz bliźniaki więc brzuszek szybko ci wyjdzie.
Ja mam już piłeczkę, ale przed ciążą też nie byłam płaska, więc się wszystko nałożyło. Mierzyć się nie mierzyłam, ale na pewno mam więcej niż ty i to o wiele:zawstydzona/y:

dziękuje dziewczyny, nie spodziewałam się takiego "postępu" tak szybko. Ja raczej zawsze byłam chudzinka, więc to dla mnie nowość. Na szczęście prowadzę sklep z ciuchami, więc zawsze znajdę coś dla siebie ;-) ciekawe jaką minę będzie miał mój M jak mnie za dwa tygodnie zobaczy :-D

reklama
gotadora...gratuluje brzusia!:tak: musisz juz pieknie wygladac! az zmierzylam moj brzusio i mam 84cm...wiec tez troszke podroslam...;-)

kurde dzis w nocy bardzo bolal mnie kregoslup i pluca...jakby maluch na tym tylozgieciu skakal sobie po moich narzadach...chyba sie zabije jak jeszcze jedna noc bez oddechu mnie zbudzi...;-):-)

Do góry