reklama
Hej dziewczyny, jak to u Was jest z sexem? Ja wczoraj, jakos tak wyszlo spontanicznie kochalam sie z mezem. U nas zero sexu bylo od grudnia do wczoraj. Wszystko super tylko jakis czas po dopadl mnie niepokoj, ciagle biegam do toalety i sprawdzam czy wszystko ok.
dziewczyny ktora to dzis ma wizytke...na pewno gotadora, widze, ze Misia tez...oczywiscie mocno zaciskam kciukasy za was&&&&&&&&&&&&
Kate...ja odkad dowiedzialam sie o ciazy seks uprawiam baaaaardzo rzadko...bardziej boi sie moj maz niz ja. my stosujemy pewna pozycje, przy ktorej ja czuje sie bezpiecznie no i maz tylko na to idzie, bo na nic innego nie moge go zmobilizowac
poradze sie was kochane...oddalabym zycie za "bycie" na koncercie beyonce..kocham ja niesamowicie...no ale wtedy kiedy ona potwierdzila koncert w PL ja jestem w ciazy...jak myslicie? czy kobieta (wtedy juz bede ) w 6 miesiacu ciazy moze isc na koncert?
bije sie z myslami od 2 dni i zupelnie nie wiem co robic...
Kate...ja odkad dowiedzialam sie o ciazy seks uprawiam baaaaardzo rzadko...bardziej boi sie moj maz niz ja. my stosujemy pewna pozycje, przy ktorej ja czuje sie bezpiecznie no i maz tylko na to idzie, bo na nic innego nie moge go zmobilizowac
poradze sie was kochane...oddalabym zycie za "bycie" na koncercie beyonce..kocham ja niesamowicie...no ale wtedy kiedy ona potwierdzila koncert w PL ja jestem w ciazy...jak myslicie? czy kobieta (wtedy juz bede ) w 6 miesiacu ciazy moze isc na koncert?
Ostatnia edycja:
Marcysiowa oczywiście trzymam kciuki za same dobre wieści na wizycie &&&&&&
Misia za Twoją wizytę również trzymam kciuki &&&&&
Miliaa wiem,że koncert kuszący, bo sama na niejednym koncercie byłam ( nie jej, lubię inna muzykę). Są różne koncerty - jeśli to taki,że można sobie usiąść i nie być narażonym na to że ktoś nawet niechcący może Cię popchać to jak najbardziej tak, ale stanie w tłumie odradzam
Misia za Twoją wizytę również trzymam kciuki &&&&&
Miliaa wiem,że koncert kuszący, bo sama na niejednym koncercie byłam ( nie jej, lubię inna muzykę). Są różne koncerty - jeśli to taki,że można sobie usiąść i nie być narażonym na to że ktoś nawet niechcący może Cię popchać to jak najbardziej tak, ale stanie w tłumie odradzam
Hej dziewczyny, jak to u Was jest z sexem? Ja wczoraj, jakos tak wyszlo spontanicznie kochalam sie z mezem. U nas zero sexu bylo od grudnia do wczoraj. Wszystko super tylko jakis czas po dopadl mnie niepokoj, ciagle biegam do toalety i sprawdzam czy wszystko ok.
Jeśli lekarz nie zabronił i dobrze się czujesz to do dzieła!
dziewczyny ktora to dzis ma wizytke...na pewno gotadora, widze, ze Misia tez...oczywiscie mocno zaciskam kciukasy za was&&&&&&&&&&&&
Ja jestem na końcówce 6miesiąca i powiem Ci szczerze, że nie wyobrażam sobie pójścia na koncert. Martwiłabym się tłumem jaki będzie. Nie wiem jak to będzie zorganizowane ale wyobraź sobie tłum cisnący się w stronę sceny i siebie w środku. Ja bym umarła ze stresu o dzieci - czy ktoś mnie w brzuch nie uderzy albo coś takiego. Za długo o nie walczyłam i za mocno je kocham, żeby je narażać. Kocham je bardziej niż cokolwiek na świecie.
Miliaa, ja by poszła. Myślę, że dla dziecka będzie fajnie jak mama posłucha sobie swojej muzyki i się zrelaksuje.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :-)
Kate, co do sexu -> my mieliśmy zakaz do 12 tygodnia. Później już nie, ale i tak kochamy się dość rzadko no i baaaardzo delikatnie.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :-)
Kate, co do sexu -> my mieliśmy zakaz do 12 tygodnia. Później już nie, ale i tak kochamy się dość rzadko no i baaaardzo delikatnie.
madzialenak
mama na pełen etat
Gotadora, Marcysiowa, Misia, Aduś trzymam kciuki za Wasze wizyty :-)
Kate ja od grudnia jeszcze nie zdecydowałam się na sex, wiem, że można, ale strasznie się boję, że jakiegoś krwawienia dostanę i zaszkodzę maluszkowi.
Miliaa ja na koncert bym nie poszła.
Kate ja od grudnia jeszcze nie zdecydowałam się na sex, wiem, że można, ale strasznie się boję, że jakiegoś krwawienia dostanę i zaszkodzę maluszkowi.
Miliaa ja na koncert bym nie poszła.
Ostatnia edycja:
Dziekuje to byl nasz pierwszy raz od poczatku ciazy. Bardzo delikatny, mam nadzieje, ze wszystko ok, nie czulam ani nie czuje bolu, ale powiem Wam, ze pozniej troche zalowalam. To byl pierwszy i na pewno jeden z niewielu razy w ciazy pozdrawiam
reklama
Misia1974
Fanka BB :)
Sex? a co to takiego :-) Mnie się śniło, że mieliśmy własnie mieć barabara, a wtedy o 22.00 przyszła do nas pracownica A. na pogadankę. Jak już poszła to obudziła się trójka naszych dzieci (żadnego sobie z nich nie przypominam...) i nic z tego nie wyszło. Ten mój erotyczny sen pokazuje symbolicznie obraz naszej sypialni. Ostatnio przeczytałam, żeby seks uprawiać, jak się chce poród wywołać - więc może w 36 tyg.?
Ja bym nie ryzykowała z koncertem - głównie przez basy. Kiedyś musiałam wyjść z kina, bo Gośka mi się zbuntowała w brzuchu przeciwko decybelom. W grudniu mieliśmy koncert Piaska - zamiast mnie poszła przyjaciółka Gośki. A. stwierdził, że dobrze, ze nie poszłam, bo woda (płodowa) bardziej przenosi dźwięki.
Ja bym nie ryzykowała z koncertem - głównie przez basy. Kiedyś musiałam wyjść z kina, bo Gośka mi się zbuntowała w brzuchu przeciwko decybelom. W grudniu mieliśmy koncert Piaska - zamiast mnie poszła przyjaciółka Gośki. A. stwierdził, że dobrze, ze nie poszłam, bo woda (płodowa) bardziej przenosi dźwięki.