reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lile, niech to nie będzie to. Podejrzenie to jeszcze nie pewność. Trzymaj się.

Martka, malutka jest śliczna.

Tequila, a u Ciebie mówią już coś o wypisie? A jak z ciuszkami? Bo nie chciałaś prać aż do przeprowadzki. Ale wyprałaś w końcu cokwiek czy mąż teraz zasuwa jak Wy w szpitalu jesteście? Łóżeczko też już mieliście na nowym mieszkaniu rozłożone prawda?

reklama
Hej :)
Mój wczoraj się rozmarzyl :)
A dziś ma lekką zoltaczke

Ja po obchodzie. Mają odciągnąć kolejne dreny no i może na weekend wyjdę. Ale z cewnikiem mam być 10 dob.

Załączniki

• Screenshot_2016-12-12-08-56-37.png
    Screenshot_2016-12-12-08-56-37.png
    75,7 KB · Wyświetleń: 139
Ostatnia edycja:
Fajnie że masz już synka przy sobie. Całego i zdrowego.
Mi się śniło że moje urodziło się z zespołem downa. Koszmar. Nie mogłam się obudzić. Cały czas mam przed oczami tą buzię.
Może podświadomie martwię się, bo mała konsekwentnie od 4 miesięcy trzyma piąstki na twarzy, jak chcemy zrobić zdjęcie.
Wiesz jak ja całą ciążę się martwiłam? Masakra! Od pierwszych prenatalnych nie było dnia bym nie myślała że mój syn może być chory... Na szczęście mimo ogromnego ryzyka jest zdrowy a ja jestem najszczęśliwszą osobą na świecie :-)
Nie martw się na zapas, myśl pozytywnie :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Lile, niech to nie będzie to. Podejrzenie to jeszcze nie pewność. Trzymaj się.

Martka, malutka jest śliczna.

Tequila, a u Ciebie mówią już coś o wypisie? A jak z ciuszkami? Bo nie chciałaś prać aż do przeprowadzki. Ale wyprałaś w końcu cokwiek czy mąż teraz zasuwa jak Wy w szpitalu jesteście? Łóżeczko też już mieliście na nowym mieszkaniu rozłożone prawda?
Ja teoretycznie wczoraj mogłabym wyjść bo to już trzecia doba była ale z racji że cięcie było późno to musieli by mnie na noc wypuścić, dziś po badaniu dostałam zielone światło na wyjście
Ale Alan po swoim już nie :-/ cały czas spada z wagi i prawdopodobnie ma zółtaczke.dziś o 14 będziemy się jeszcze raz ważyć i pobierać krew do badań także do jutra napewno zostajemy
Jak nie zacznie przybierać to mi go nie puszczą :-(
Ciuszki ogarnia mąż odkąd jesteśmy w szpitalu, codziennie chodzi przynajmniej jedna pralka :-) a mieszkanie jeszcze nie skończone więc póki co wyjdziemy na stare śmieci ;-)
Alanek będzie spał w koszu shnuggle żeby już tego łóżeczka nie przewozić a po przeprowadzce ja już sobie resztę ogarnę :-)
Szkoda że się nie udało skończyć na czas ale na święta już napewno będziemy na nowym mieszkaniu :-)

Hej :)
Mój wczoraj się rozmarzyl :)
A dziś ma lekką zoltaczke

Ja po obchodzie. Mają odciągnąć kolejne dreny no i może na weekend wyjdę. Ale z cewnikiem mam być 10 dob.
Luzak ;-) cudny maluch :-)
strasznie długo ten cewnik masz. Ja już wczoraj po południu byłam wolna :-) cudowne uczucie iść bez worka w ręku z własnym moczem ;-)

Wiesz jak ja całą ciążę się martwiłam? Masakra! Od pierwszych prenatalnych nie było dnia bym nie myślała że mój syn może być chory... Na szczęście mimo ogromnego ryzyka jest zdrowy a ja jestem najszczęśliwszą osobą na świecie :-)
Nie martw się na zapas, myśl pozytywnie :-)

Dziękuję [emoji4] jeszcze w tym tygodniu mam wizytę u gin. Pogadam wcześniej poważnie z Dzidzią. Może pokaże buźkę [emoji6]

reklama
Dziękuję [emoji4] jeszcze w tym tygodniu mam wizytę u gin. Pogadam wcześniej poważnie z Dzidzią. Może pokaże buźkę [emoji6]
Tak zrób, poważna rozmowa powinna pomóc ;-) a tak poważnie to nie masz się czym martwić, badania masz ok tylko dzidzia wstydliwa :-) ja miałam ryzyko ZD 1/40 a mój Syneczek jest zdrowy także głowa do góry :-)

Do góry