Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Lile [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]
[emoji110][emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji110][emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej lilka trzymaj sie :*Leze na pato z podejrzeniem podciekania wod plodowych.
Ło matko to strach sie bac bo mi tez nigdy nie stwierdzili a tu takie rzeczy moga sie dziac masakra
Hej...
Sluchajcie mam pytanie do mam ktore mialy oceniany przeplyw krwi w przewodzie zylnym w 12-14 tc...
Czy ma znaczenie czy widmo jest na czesci + czy - wykresu? Czy raczej chodzi o przechodzenie fali przez oś 0?
Wariuje tu po tym usg... Juz maz wyzywa ze sama sobie problemow szukam... A nigdzie nie moge znalezc w necie opisu co jest istotne... Bo mi przez os nie przechodzi za to jest caly na czesci - i sie balam ze to jest zly pomiar... Mimo ze lekarz napisal ze prawidlowy... Taka panikara jestem po tym telefonie ze serio chyba sama wymyslam...
Mam nadzieje ze ktoras z was jest zorientowana lepiej niz ja...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
My od wczoraj juz w domu . Zakochani w małej po uszyMartka powoli do przodu, będzie coraz lepiej Kiedy do domku?
No niby wiem... Tak mi jakos dzis dziwne sie zdalo ze w minusowych wartosciach jest i wpadlam w panike lekka... Moze nawet duza...Nie pomogę bo nie mam pojęcia. Ale wg mnie źle robisz szukając "czegoś" na siłę.. Wujek google też nie jest zbyt dobrym doradcą.