reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tequila,a kiedy było ostatnie ważenie? Wczoraj czy dzisiaj rano? Masz już nawał czy jeszcze tylko siara? Moja też spadała z wagi do czasu aż dostałam nawał. Wtedy od razu poszła w górę i wyszłyśmy planowo w 3 dobie

Wczoraj moja malutka przez 6 godzin z malymi przerwami rozrabiala. Bylam w szoku. Dzis narazie odpoczywa tylko glowke lub cos innego wypycha co jakis czas.
Jak odroznic rozpychanie dziecka od skurczy Braxtona?

Tequila,a kiedy było ostatnie ważenie? Wczoraj czy dzisiaj rano? Masz już nawał czy jeszcze tylko siara? Moja też spadała z wagi do czasu aż dostałam nawał. Wtedy od razu poszła w górę i wyszłyśmy planowo w 3 dobie
Dziś rano na wizycie ważyła dzieciaki
Nawału nie mam, odciągnelam 20 ml żeby zobaczyć czy coś tego mleka mam w tych piersiach więc na karmienie wystarczy, nie wiem czemu spada :-(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś rano na wizycie ważyła dzieciaki
Nawału nie mam, odciągnelam 20 ml żeby zobaczyć czy coś tego mleka mam w tych piersiach więc na karmienie wystarczy, nie wiem czemu spada :-(

No jasne,że 20 ml wystarczy. Myślę,że będzie już przybierał teraz. Wcześniej nie był cały czas z Tobą. Teraz możecie się położyć i karmić co chwilę

Odciągasz swoim laktatorem czy szpitalnym? Bo nie wiem w końcu czy kupować
Odciągam szpitalnym ale to tylko taka baza ssąca końcówki mam jednorazowe :-) ale myślę że zakup laktatora to był jeden z lepszych zakupów bo w domu też będę odciągać więc moim zdaniem warto kupić

No jasne,że 20 ml wystarczy. Myślę,że będzie już przybierał teraz. Wcześniej nie był cały czas z Tobą. Teraz możecie się położyć i karmić co chwilę
Wypił całe 20 ml i jeszcze pociągnął z piersi :-) na wadze 30 g więcej niż rano :-D

Cudowne uczucie <3 strasznie się bałam cała ciążę o laktacje i po porodzie też bo malutki karmiony był mm a ja laktatorem odciągnąć mogłam zaledwie kilka kropel ale wszystko idzie w dobrym kierunku :-)
Fizycznie czuje się coraz lepiej gdyż odkryłam działanie magicznych czopkow przeciwbólowych ;-) śmigam po nich jak nowo narodzona ;-) jutro wyjma mi w końcu cewnik mam nadzieję to już żadnych ograniczeń nie będzie bo w końcu założę majtki :p

Oo tak , te czopki które dają naprawdę działają magicznie !! Śliczny synek :* zdrówka dla was kochana. Wreszcie się doczekalas Maleństwa :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oo tak , te czopki które dają naprawdę działają magicznie !! Śliczny synek :* zdrówka dla was kochana. Wreszcie się doczekalas Maleństwa :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Cały oddział jest nimi zafascynowany ;-)
Dziękuję :-) malutki jest cudny i taki grzeczny :-)
A jak Szymek? Co u Was dobrego słychać?

Do góry