Mój syn jest głodomorem ;-) ściągnęłam z piersi 50 ml a on wypił 40 :-o szok a teraz sobie grzecznie śpi :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szymek Super rośnie jak na drożdżach. Próbuje siadac . oczko w głowie całe noce przesypia życ nie umieraćCały oddział jest nimi zafascynowany ;-)
Dziękuję :-) malutki jest cudny i taki grzeczny :-)
A jak Szymek? Co u Was dobrego słychać?
Już siada? Matko przecież dopiero co się urodził :-) super że nocki macie spokojne. Oby tak dalej, dobrze i do przodu :-)Szymek Super rośnie jak na drożdżach. Próbuje siadac . oczko w głowie całe noce przesypia życ nie umierać
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Już siada? Matko przecież dopiero co się urodził :-) super że nocki macie spokojne. Oby tak dalej, dobrze i do przodu :-)
Nie obrazimi się jak wyślesz jakąś fotkę aktualną synka :-)
Lile cieszę się że to nie wody bo z nimi jak widać nie na moim przykładzie nie ma żartów, dobrze że jesteście już w domku, gdzie jak gdzie ale w domu najlepiej :-) uważajcie na siebie, dbaj o maluszki, oszczędzaj się na maxa i obserwuj, z każdym niepokojacym objawem dzwoń do swojego lekarza albo jedz od razu na IP a będzie wszystko dobrze :-) trzymam kciuki za Was :-)Ja w domu, wyszlam na zadanie. Testy na wody wychodzily ok, usg ok, szyjka poleciala i ponic mam mega anemie. Powiedzieli mi wprost ze nie mam czego szukac u nich bo jka cos to oni nie sa w stanie ratowac skrjanych wczesniakow. No to sie zawinelam do domu :-). Wlasne lozko [emoji4]. Szpitalne bylo dla mnie za krotkie i mega twarde.. spalam moze 4h w nocy.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny, duży chłopczyk :-)
No mój Bączek już z 7 kg ważyŚliczny, duży chłopczyk :-)
Mój ma takie chude ciałko że boję się go dotykać bez rożka a twój to już konkretny maluch ;-) fajny oby tak dalej :-)
Sent from my C6603 using Forum BabyBoom mobile app