reklama
może trzeba robić co 6 tygodni jeśli nie ma się przeciwciał? no zobaczymy co powie ... a ja nie mogę się doczekać,żeby zobaczyć maluszki, ciekawe jakie są już duże
No ja nie mialam nigdy tokso... Bede sie czesto badac bo mam 2 futra w domu. Nie czyszcze kuwety, one nie wychodza na dwor no i nie jedza surowego miesa... Ale i tak sie bede badac bo co mi szkodzi a tokso jest bardzo grozna.
Aduś16
Fanka BB :)
hej mamusie ;-) Dołączam do was, bo wyczytałam że dużo z was ma jutro wizytke. Ja miałam mieć za 9 dni genetyczne ale lece jutro dodatkowo na usg, miałam już dziś lecieć za późno mój lekarz już nie przyjmuje.. otóż znów paniora! Dziś przy zakładanie luteiny jakieś 3 h temu zauważyłam jedną plamkę jasno różowej wydzieliny :---( Od razu kontakt z lekarzem, kazał przyjechać jutro na usg, od tych 3 godzin zero plamień, mam nadzieje że to znów fałszywy alarm. Wczoraj i dziś rano miałam jeszcze jakiś żółty śluz przez chwile, przepraszam was za dosłowność, do tego chyba troszke odczuwam pieczenie Czy myślicie że to początek infekcji i też stą ta różowa plama?? Nie musze mówić jak znó koszmarnie boje się o maleństwo, nie mam jakiś bóli ani innych nowych objawów, czasami jakieś lekkie pokłuwania w dole podbrzusza jak wcześniej... Chyba umre na zawał do jutrzejszej wizyty i to jeszcze popołudniu :-( Miałyście coś podobnego??? Wy tu zawsze dużo wiecie a ja umieram ze strachu o dzieciątko...nigdy nie przestane się bać :-(
reklama
Aduś kropelka różowego śluzu to może być kwestia zadrapania przy montażu luteiny. Pieczenie też może być kwestią zadrapania. Spokojnie. Żółtawy śluz to też luteina. Ja mam cały czas żółtawy i nic nie mam bo miałam robione badania. Spokojnie.