katharina203
Fanka BB :)
Dziewczyny kupowalyscie a jak tak to jakie polecacie lusterko do podgladania malucha w samovhodzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No Fiołek kto wie ja się nastawiam realnie na końcówkę stycznia, więc może być wyścigKasia Basia teraz Twoja kolej a potem po krotkiej przerwie ja i Flandi. Ciekawe czy mnie nie wyprzedzisz z blizniakami a moze sie spotkamy w jednym terminie jak Ewelin i Teqila
Ma_rta, Peugeotka napisała, ze 17.02 będzie miała wizytę nie cc. Łożysko przodujące jest wskazaniem do cc, ale je zrobią planowo (pewnie tydzien lub dwa przed terminem) jak nic w międzyczasie nie będzie się działo [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oby Sue zmienila!!), tak bardzo chcialam naturalny ,zobaczymy,narazie martwi mnie praca nie jest ciezka jednak 12h 4 dni w tyg ,7pobudka o 20 Dom a Sen kolo 23, napewno majac macice przodujaca musze uwazac wiec w pon zdecydowalam pojsc do mojego lekarza z wynikami usg z wczoraj i zapytac czy koniec pracy czy nie ....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lozysko przodujace :-)
Jesli masz prace fizyczna, wymagajaca podnoszenia czegokolwiek ciezkoego itp to na pewno lepiej by bylo na l4 isc.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom