reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U mnie coreczka prawdopodobnie;)
Ona zdrowa tylko Ja mam lozysko przodujace i teraz moje pytanie ctzn? Mowil ze jesli Sue nie zmieni do Nast spotkania w lutym 17/02/17 to bedzue cesarka
aec77642c936cc15e387d8a9a0d3164b.jpg
7de38bd346c82e9a108a09ad69229bed.jpg

Już 17-tego lutego?Kurczę, ja też licze na to, że troszkę wcześniej urodzę...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zero sexu?? No prosze czyli tak jak buszowalismy ,oczywiscie ostroznie jakos Tydz Po transferze tak teraz koniec .....:// no dobra ;))

Zero.. jak masz lozysko przodujace to moze dojsc do krwawienia. Dla pociesznia powiem Ci ze my od 1 sierpnia tez zero. Najpierw hiperka, potem przodujace, potem niewydolna szyjka.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Zero.. jak masz lozysko przodujace to moze dojsc do krwawienia. Dla pociesznia powiem Ci ze my od 1 sierpnia tez zero. Najpierw hiperka, potem przodujace, potem niewydolna szyjka.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Tak wiem slyszalam ze wiele kobiet Po ivf nie moze uprawiac niektore cala ciaze wiec my I tak mielismy w tym przypadku szczescie;)
Ok to zero teraz,naj ze zdrowa!!!

Ewelin, Tequila, Martka : jak się czujecie? Proszę napiszcie co u Was? Nie zostawiajcie mnie[emoji853]

Kochana czekamy na ciebie, ja juz w miarę ok, dzisiaj mam swoje cudo przy sobie na noc, wlasnie się w nią wgapiam :) niestety ppokarmu nie mam jeszcze i mala nie moze chwycić sutka bo się robi wklęsły:( przy próbach obie jestesmy wykończone i aż mokre:(

Ewelin, Tequila, Martka : jak się czujecie? Proszę napiszcie co u Was? Nie zostawiajcie mnie[emoji853]

U mnie dalej koszmarnie, ledwo zwlekam się z łóżka, cały czas jestem na środkach przeciwbólowych, odpowiednik morfiny, bez tego nie funkcjonuje :-(
Poza tym cały czas cennik mam,dziś wyciagali dren...30 cm rurki która zdążyła się już przyrosnac do tkanek, ból niesamowity aż się popłakalam, potem bolesne zastrzyki w tyłek :-(
Dostaje leki na pozbycie się gazów z brzucha bo ma mi go rozerwać
A teraz chciałam się podnieść po wodę i jak już wszystko zrobiłam to okazało się że nie siegne z kroplowką :-(
Jednym słowem ciesz się że wy jeszcze w dwupaku :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry