reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Aha - no i uznaliśmy rano małą w urzędzie, więc tatuś jest już tatuś. Mamy urzędowy kwit do szpitala.

Misiu gratulacje. Super się czyta takie dobre wieści. Prosiłabym tylko wytłumaczyć ten kwit bo nie wiem co masz na myśli...

Gotadora a ty gdzie się dzisiaj podziewasz? Badania jakieś robisz?

Dzięki !!!
Marcysiowa - my nie bierzemy ślubu i żeby dziecko mogło mieć zaraz nazwisko taty uznawał nienarodzone dziecko. Dzięki temu ja po porodzie już nigdzie nie muszę jeździć do urżedu - tylko A. może sam pojechać i wszystko załatwiać.

Marcysiowa ja w domku jestem, czytam Was i z niecierpliwością oczekuje jutra. Do mnie też dzwoniła rano pani z pytaniem o potwierdzenie wizyty. Nie robiłam żadnych wyników, zobaczę co dr powie. Ciekawi mnie czy badania na toxoplazmozę i tę drugą chorobę to trzeba powtarzać, czy wystarczy że zrobiłam latem - może wiecie?

Mi nie kazał powtarzać. Ani HIV ani chlamydii ani innych tego typu badań. Jak robiłaś w invikcie to raczej nie. Ja też się doczekać nie mogę wizyty. Ciekawa jestem jak tam moje laseczki.

Marcysiowa ja w domku jestem, czytam Was i z niecierpliwością oczekuje jutra. Do mnie też dzwoniła rano pani z pytaniem o potwierdzenie wizyty. Nie robiłam żadnych wyników, zobaczę co dr powie. Ciekawi mnie czy badania na toxoplazmozę i tę drugą chorobę to trzeba powtarzać, czy wystarczy że zrobiłam latem - może wiecie?

Gotadora, dr Szcz mi powiedziala ze tokso trzeba robic co 6tyg... Nawet mam to zapisane.

reklama
Mi nie kazał powtarzać. Ani HIV ani chlamydii ani innych tego typu badań. Jak robiłaś w invikcie to raczej nie. Ja też się doczekać nie mogę wizyty. Ciekawa jestem jak tam moje laseczki.

niektóre w Invikcie a niektóre w wojewódzkim :-), ale jeśli kolejne trzeba będzie robić jak milagros pisze to zrobię u siebie na miejscu, to wtedy będzie w tym laboratorium "Przygoda"

Do góry