reklama
Aha - no i uznaliśmy rano małą w urzędzie, więc tatuś jest już tatuś. Mamy urzędowy kwit do szpitala.
Misiu gratulacje. Super się czyta takie dobre wieści. Prosiłabym tylko wytłumaczyć ten kwit bo nie wiem co masz na myśli...
Gotadora a ty gdzie się dzisiaj podziewasz? Badania jakieś robisz?
madzialenak
mama na pełen etat
Misia super wiadomość :-) no i teraz już wiesz, że na 100% sukieneczki się przydadzą :-)
Misia1974
Fanka BB :)
Dzięki !!!
Marcysiowa - my nie bierzemy ślubu i żeby dziecko mogło mieć zaraz nazwisko taty uznawał nienarodzone dziecko. Dzięki temu ja po porodzie już nigdzie nie muszę jeździć do urżedu - tylko A. może sam pojechać i wszystko załatwiać.
Marcysiowa - my nie bierzemy ślubu i żeby dziecko mogło mieć zaraz nazwisko taty uznawał nienarodzone dziecko. Dzięki temu ja po porodzie już nigdzie nie muszę jeździć do urżedu - tylko A. może sam pojechać i wszystko załatwiać.
Marcysiowa ja w domku jestem, czytam Was i z niecierpliwością oczekuje jutra. Do mnie też dzwoniła rano pani z pytaniem o potwierdzenie wizyty. Nie robiłam żadnych wyników, zobaczę co dr powie. Ciekawi mnie czy badania na toxoplazmozę i tę drugą chorobę to trzeba powtarzać, czy wystarczy że zrobiłam latem - może wiecie?
Marcysiowa ja w domku jestem, czytam Was i z niecierpliwością oczekuje jutra. Do mnie też dzwoniła rano pani z pytaniem o potwierdzenie wizyty. Nie robiłam żadnych wyników, zobaczę co dr powie. Ciekawi mnie czy badania na toxoplazmozę i tę drugą chorobę to trzeba powtarzać, czy wystarczy że zrobiłam latem - może wiecie?
Gotadora, dr Szcz mi powiedziala ze tokso trzeba robic co 6tyg... Nawet mam to zapisane.
reklama
Mi nie kazał powtarzać. Ani HIV ani chlamydii ani innych tego typu badań. Jak robiłaś w invikcie to raczej nie. Ja też się doczekać nie mogę wizyty. Ciekawa jestem jak tam moje laseczki.
niektóre w Invikcie a niektóre w wojewódzkim :-), ale jeśli kolejne trzeba będzie robić jak milagros pisze to zrobię u siebie na miejscu, to wtedy będzie w tym laboratorium "Przygoda"