reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Misia trzymam kciuki za Twoją wizyte jutro &&&&&

ja mam wizytę w środę, wtedy będzie równo 8 tydzień, ciekawe czy mi dr założy kartę

reklama
Misia- ja tez zartuje, ze jak sie chlopiec urodzi bede go w sukienki ubierac. Tym bardziej,ze ja milam tylko jedno usg. W Polsce chce zrobic 4 d , to mam nadzieje sie upewnie. Jak bedzie chlopiec to dwie moje kolezanki spodziewaja sie dziewczynek a kolejne 3 jeszcze nie wiadomo jaka plec, wiec bedzie komu dac.

Gotadora- mi tez bardzo szybko brzuch rosl, moze w Twoim przypadku bedzie tak, ze szczupla zostaniesz tylko brzuszek bedzie rosl. Tym bardziej,ze dwojeczka w srodku.

Co do ciuszkow, tez sobie obiecywalam, ze tylko wygodne pajace itp. Nie moge sie jednak powtrzymac, szczegolnie , ze wszystko w przecenach. Mam juz bodziaki, rampersy, pajace. Jak wspominalam jak 80 procent rzeczy dostalam od kolezanki. Na wozek doklada moja i mojego m rodzinka ( dziadkowie i rodzenstwo), zamiast kazdy kupowac jakis drobiazg, wiec moge troche poszalec. A czeka nas wesele i 70 urodziny mojego Taty, wiec bedzie kiedy kiecki zalozyc.

Misia trzymam kciuki za Twoją wizyte jutro &&&&&

ja mam wizytę w środę, wtedy będzie równo 8 tydzień, ciekawe czy mi dr założy kartę

Jeszcze może Ci nie założyć. Mi założył w 10tc. Pewnie każe Ci przyjść za 2-3 tygodnie.

hhaaa chyba jakiś tydzień wizyt się zapowiada bo ja też mam wizytę w środę :-D

Ja też w środę mam wizytę. 1,5h po Gotadorze.

Sony ja też mam wizytę 19 marca u innego gina i może go wybiorę zamiast dotychczasowego:-)

Misia
jutro trzymam kciuki za Twoją wizytę, powodzenia!

A ja mam wizytę w czwartek :-) i już też nóżkami przebieram. To ostatnia wizyta w klinice. Następną mam 21 marca już u dr prowadzącego. Mam nadzieję, ze mi przypasuje.

Misia za jutrzejszą wizyte &&

Dziewczyny, śliczne te Wasze ciuszki i te dla dzidzi też.

Misia trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte:) do mojej jeszcze cztery tygodnie, ale tutaj tak jest, ze okolo 18 stego tyg zapraszaja na usg do szpitala, ktory wybralam do porodu.

reklama
Cześć dziewczyny,

Jeszcze Was nie nadgoniłam w całości, miałam 2 tygodnie naprawdę intensywnej pracy, nawet się cieszyłam, bo w domu tylko wymiotuję, a jak muszę wyjść, to przynajmniej skupiam się na pracy i zapominam o mdłościach :) Dziś widziałam maluszka, kopał i machał rączkami, śliczny widok... za 2 tygodnie usg genetyczne, boję się trochę...

Widzę, że już kupujecie bodziaki - jeśli mogę, poradzę coś od siebie - z małych rozmiarów (56, 62, 68) warto kupić takie bodziaki kopertowe, są super wygodne, nie trzeba podnosić całego maluszka wraz z główką, kiedy jej jeszcze nie trzyma i mniej się go męczy. Po prostu rozkłada się na macie i zawija dziecko bez męczącego zdejmowania/nakładania przez główkę. Jest mnóstwo wzorów, zapinane na napy, wiązane, chodzi mi o coś takiego:
BODY KOPERTOWE całe rozpinane 56 Mix WYPRAWKA (3062394284) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przesłałam takie swojej przyjaciółce w Stanach jak urodziła drugie dziecko i bardzo mi dziękowała, mówiła, że u nich takich nie ma i że bardzo się przydały :) Widziałam taką różnicę dla dziecka, że Nobla bym przyznała wynalazcy :)
Ja je uwielbiałam i tym razem, jak już będę na etapie zakupów, też na pewno takie kupię :)

Do góry