reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja monitor tez kupie...odnosnie niani nie mam jeszcze zdania...wiem tylko ze sa tez takie z kamerka...
A odnosnie ciuszkow...to wiem ze roznej wielkosci bable sie rodza ale na ile cm kupuje sie tak na start?
Ja mam większość na 56cm, kilka sztuk na 50 cm tak na wszelki wypadek i kilkanaście na 62 cm

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hahaha 2-3 śpioszki to w ciągu jednego dnia można użyć a nawet więcej bo dziecku się uleje, wyleje z pieluszki itp
2-3 sztuki to ja przy każdych zakupach kupowałam ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niewiem to moje pierwsze baby ;))
Moze zapytam wsrod znajomych ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Husann, ja sypialnie mam obok salonu i o ile mieszkanie jest małe i z każdego pomieszczenia będę małego słyszeć, o tyle ewentualnego braku oddechu nie usłyszę nigdy. Zdecydowaliśmy, że nie kupujemy niani, bo tu się nie sprawdzi, najwyżej dokupimy, gdy się przeprowadzimy do domu, ale monitor kupimy na pewno. Dla własnego spokoju.
Motylku ja cie rozumiem zebym miala sypialnie obok ale tak jak pisalam sypialnie mam na pietrze. Cale dnie przebywam na dole w salonie lub w kuchni. A malego przeciez nie zostawie samego na gorze.

Motylku ja cie rozumiem zebym miala sypialnie obok ale tak jak pisalam sypialnie mam na pietrze. Cale dnie przebywam na dole w salonie lub w kuchni. A malego przeciez nie zostawie samego na gorze.
Wiem, ale wydaje mi się, że monitor możesz przełożyć na dzień do kołyski, jeśli ją będziesz miała na dole.
Z drugiej strony, jak pisałam wcześniej, mój brat ma 7-tygodniową córkę (która nota bene chyba wreszcie dzisiaj wyszła pierwszy raz na spacer...), monitora nie mają i dają radę. Może ją po prostu jestem bardziej przewrażliwiona.
Gdzie zamówiłaś pajacyki? :)

Super ze tyle nas jest z kwietnia!!!
Ja pracuje tylko narzekam na czesto boke glowy Ale to zapewne hormony
Czuje Sue ok tyje JuZ 9 kg a mam fajna aplikacje jak Sue liczy ciaze Po ivf w sumie tak samo dzuen ostatni miesiacKi plus di dac dwa tyg Ale Ja se liczy titaj ci prawda angielkie ale idzie sie polapac

Link do: IVF.ca Pregnancy Due Date and Fetal Development Calculator | IVF.ca

No z bólem głowy tez mam problem , ja jestem na zwolnieniu bo mam prace zmianową i dodatkowo nadciśnienie więcej wole się nie narażać , dziękować za apke;) ps.czujesz juz ruchy ? ??,

Ja to wygrzebalam
fc398aa42384399fcfd9c64bb7ea31b4.jpg

Nie powinnno się używac gąbki do mycia dziecka bo to siedlisko bakterii. Najlepiej ręką myć dziecko...

reklama
Do góry