reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Poczekajcie :)dopiero pod koniec ciąży zobaczycie jak dzieci wypychaja brzuch :) mnie tak juzskóra na brzuchu boli ze szok :D
A jak dotykam to czuje jakbym miała wszędzie siniaki :D :p

Co do ciuszków. Mam sporo na 56 ale więcej na 62. A jak myślicie jakie do szpitala wziąć to czasami warto zobaczyć czy na stronie szpitala nie ma czasem listy co potrzeba wziac

Poczekajcie :)dopiero pod koniec ciąży zobaczycie jak dzieci wypychaja brzuch :) mnie tak juzskóra na brzuchu boli ze szok :D
Tez mam wrażenie jakbym byla cala w siniakach :) co chwilę tylko "ałaaa" głowa pcha sie na dole i tam kłuje a wyżej mam wrażenie dźga mnie łokciami i czym sie tylko da wypchac :) dzisiaj na 35 min ktg naliczyli mi prawie 100 ruchów

Tez mam wrażenie jakbym byla cala w siniakach :) co chwilę tylko "ałaaa" głowa pcha sie na dole i tam kłuje a wyżej mam wrażenie dźga mnie łokciami i czym sie tylko da wypchac :) dzisiaj na 35 min ktg naliczyli mi prawie 100 ruchów
No mój akurat na ktg nie chce się ruszać :D wczoraj tylko z 7 razy kliknelam :p

Ja to już tak mam ;) jak jedno wypycha głowę w prawo a drugie w tym czasie w lewo to wyglądaj jak kosmita [emoji23] a boli to jak cholera hehe.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w końcu po wizycie. Dzieciaki się wiercą, ale mniej więcej ważą ok. 1000-1100. Najważniejsze że idą prawie idealnie równo. Szyjka długa, twarda i zamknięta - ufff.
Tak czy siak dostałam już profilaktycznie skierowanie do szpitala, gdyby coś się zaczęło dziać. Teraz mam zrobić prenatalne, za dwa tygodnie kontrola i już będziemy pobierać gbs. A no i się dowiedziałam, że jeśli mnie wyśle na sterydy na płucka, to już raczej nie wypuszczą mnie do domu, tylko zostanę.. Więc mam nadzieję, że wszystko będzie ok i za szybko mnie tam nie wyśle.

Ja w końcu po wizycie. Dzieciaki się wiercą, ale mniej więcej ważą ok. 1000-1100. Najważniejsze że idą prawie idealnie równo. Szyjka długa, twarda i zamknięta - ufff.
Tak czy siak dostałam już profilaktycznie skierowanie do szpitala, gdyby coś się zaczęło dziać. Teraz mam zrobić prenatalne, za dwa tygodnie kontrola i już będziemy pobierać gbs. A no i się dowiedziałam, że jeśli mnie wyśle na sterydy na płucka, to już raczej nie wypuszczą mnie do domu, tylko zostanę.. Więc mam nadzieję, że wszystko będzie ok i za szybko mnie tam nie wyśle.

Super informacje :) ważne ze z bobasami wszystko jest ok i przybierają na wadze :) aby tak dalej :)

Skup sie na tych dobrych wiaodmosciach, bien jest na czym [emoji4] O sterydach i szpitalach nic nie mysl. Bedzie dobrze :) Powiedz dzieciom, ze chcesz Swieta i Sylwka w domu, wiec grzeczne maja byc [emoji16]

reklama
Do góry