husann
Fanka BB :)
Powodzenia na wizycieDobra dziewczyny ruszam w drogę. Na 11 mam ktg a później wizyta. Wiec pewnie po 12 dam znać co i jak
Miłego dnia :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia na wizycieDobra dziewczyny ruszam w drogę. Na 11 mam ktg a później wizyta. Wiec pewnie po 12 dam znać co i jak
Ja pier.... Żart jakiś chybaTeraz lepsze rzeczy zrobili, salowe przywiozły nam na sale dwie szafki pomalowane, ktore śmierdzą! To ja w domu robilam wszystko zeby nie wdychać czegos takiego, a w szpitalu mi pod nos podstawily. No kur..!!
Dobra dziewczyny ruszam w drogę. Na 11 mam ktg a później wizyta. Wiec pewnie po 12 dam znać co i jak
Nie sprawdza się [emoji14] ja mialam straszną zgagę a mały prawie łysy [emoji14]Juz niedługo się to skończy, swoją drogą ciekawe czy mały będzie miał dużo włosów, niby taki zabobon jest
Brak łóżeczka jak mówiłam w niczym nie przeszkadza :-) zobacz możesz nawet kupić kartonJak Db ze dzis chociaz jedno pranie zrobilam ciuszków troche gorzej ze jeszcze łóżeczka nie zamowilam