reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Teraz lepsze rzeczy zrobili, salowe przywiozły nam na sale dwie szafki pomalowane, ktore śmierdzą! To ja w domu robilam wszystko zeby nie wdychać czegos takiego, a w szpitalu mi pod nos podstawily. No kur..!!

Teraz lepsze rzeczy zrobili, salowe przywiozły nam na sale dwie szafki pomalowane, ktore śmierdzą! To ja w domu robilam wszystko zeby nie wdychać czegos takiego, a w szpitalu mi pod nos podstawily. No kur..!!
Ja pier.... Żart jakiś chyba
Co to dzień odnowy szpitali ;-) U nas krzesła na sali wymieniają na nowe :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak Db ze dzis chociaz jedno pranie zrobilam ciuszków:) troche gorzej ze jeszcze łóżeczka nie zamowilam;)
Brak łóżeczka jak mówiłam w niczym nie przeszkadza :-) zobacz możesz nawet kupić karton :p
W Ikei chyba będzie taniej ;-)
1479901089014.jpg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1479901089014.jpg
    1479901089014.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 340
Do góry