reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jak sie nie chce przytyc to lepiej w ciaze nie zachodzic :) ja nie wiem ile mma na plusie, bo njapierw mi bardzo duzo przybylo przy hiperce, potem troszke spadlo i tak sie trzyma. Brzuch mi zmalal ;). Przybylo mi w udach, boczkach itd. Mojemu sie podobam :).

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiem Wam, że też miałam obawy nie ile przytyje tylko gdzie mi to pójdzie wszystko. A później stwierdziłam przytyje to przecież też mogę to zrzucić :) do tej pory 10kg przytyłam. I jeszcze został miesiąc :)
A wszystko poszło w brzuch i trochę w uda i tylek ale to minimalnie :)

Mi z kolei rośnie tylko brzuszek, nadal nie doszłam do wagi z lipca, kiedy zaczęłam stymulację. Lekarz mówi, że niektóre kobiety tak mają. Dla mojego męża kobiety w ciąży są seksowne:) Jedyne nad czym ubolewa, to brak seksu ;)

Mi z kolei rośnie tylko brzuszek, nadal nie doszłam do wagi z lipca, kiedy zaczęłam stymulację. Lekarz mówi, że niektóre kobiety tak mają. Dla mojego męża kobiety w ciąży są seksowne:) Jedyne nad czym ubolewa, to brak seksu ;)
Hehe...moj tez mowi ze brzuszek jest seksi...a seks no coz...czeka juz pol roku i sobie jeszcze poczeka :):):)
Motylku jutro mi przyjdzie detektor w razie pomocy w obsludze to sie do was odezwe...

Ja tez mialam obawy o to, ze bede strasznie w ciazy tyc, bo zawsze przychodzilo mi latwo przybieranie na wadze, ale w sumie nie jest tak zle. Na razie idzie w brzuch i piersi. Ku radosci mojego meza [emoji4]
Butterfly masz zakaz seksu?
Ewelin 10kg to super wynik i mysle, ze miare latwe do zrzucenia juz po :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mialam obawy o to, ze bede strasznie w ciazy tyc, bo zawsze przychodzilo mi latwo przybieranie na wadze, ale w sumie nie jest tak zle. Na razie idzie w brzuch i piersi. Ku radosci mojego meza [emoji4]
Butterfly masz zakaz seksu?
Ewelin 10kg to super wynik i mysle, ze miare latwe do zrzucenia juz po :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam zakazu. Chociaż w sumie nie wiem, nie pytałam o to :) W ogóle nie mam ochoty na seks, chyba podświadomie się obawiam, że coś się może stać i w ten sposób mój mąż musi poczekać do wakacji ;)

reklama
Fotelikowy zawrót głowy...Zwariować można :/
Ja przytyłam już 10 kg....Ale w ogóle się tym nie przejmuję, bo po ciązy, jak tylko będę mogła, wrócę do biegania to i waga wróci na swoje miejsce ;) Nie przejmujcie się dziewczyny przybierająca wagą, mamy pod sercem nasze cuda i to jest najważniejsze :) Miłej niedzieli :*

Do góry