reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Poniżej wklejam fragment instrukcji, może to pomoże :-) 14794033403101922018607.jpg

Załączniki

• 14794033403101922018607.jpg
    14794033403101922018607.jpg
    696,5 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Dzieki za konkretna i merytoryczna odpowiedz...
Ty motylku z tego co pamietam masz inny niz pisanka detektor. Wiem ze dokonalas dopiero 1 pomiaru ale chyba tez jestes zniego zadowolona...
Mam dokładnie ten sam :) Polecała mi go koleżanka, przejrzałam opinie w necie, a potem okazało się, że Pisanka ma taki sam. Sprawdzałam tętno dwa razy, dziś znalazłam szybciej niż wczoraj, jest łatwy w obsłudze. Póki co jestem zadowolona :) Na razie schowałam go do szuflady, bo jak pisałam, chcę żeby mnie uspokajał, gdy będę schizować ;)

Kasiu ja też zakupiłam detektor jakieś 2 tyg temu nie taki jak dziewczyny sporo tańszy a znajduje moich chłopaków bez problemu i podsłuchuje prawie codziennie a to tylko ze względu na zespół przetoczenia między moimi chłopakami gdyby coś zaczynało się dziać to byłoby słychać a poza tym czuje się spokojniej i mam też dużo śmiechu z nich bo szoruja po całym moim brzuchu :)

Kasiu ja też zakupiłam detektor jakieś 2 tyg temu nie taki jak dziewczyny sporo tańszy a znajduje moich chłopaków bez problemu i podsłuchuje prawie codziennie a to tylko ze względu na zespół przetoczenia między moimi chłopakami gdyby coś zaczynało się dziać to byłoby słychać a poza tym czuje się spokojniej i mam też dużo śmiechu z nich bo szoruja po całym moim brzuchu :)
Musze przyznac ze jestem coraz bardziej przekonana co do zakupu...z waszych postów wynika ze bardzo was uspokaja...
Musze teraz tylko wybrac model...a ty jaki kupilas?
Buziaki dla synkow...

Ja dziś dzięki detektorowi zobaczyłam / usłyszałam, jak szybko mały się przemieścił- fajne wrażenie :)
Czujesz już ruchy chłopców?

reklama
Ja dziś dzięki detektorowi zobaczyłam / usłyszałam, jak szybko mały się przemieścił- fajne wrażenie :)
Czujesz już ruchy chłopców?
Czasami to mi się wydaje ze zaraz mi rozerwa brzuch i wyjdą na zewnątrz strasznie są ruchliwe nawet na wizytach mój profesor się z nich śmieje bo takie mają pozycję i tak się kręcą ze czasami ciężko pomiary zrobić

Do góry