butterfly1331
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam dokładnie ten sam Polecała mi go koleżanka, przejrzałam opinie w necie, a potem okazało się, że Pisanka ma taki sam. Sprawdzałam tętno dwa razy, dziś znalazłam szybciej niż wczoraj, jest łatwy w obsłudze. Póki co jestem zadowolona Na razie schowałam go do szuflady, bo jak pisałam, chcę żeby mnie uspokajał, gdy będę schizowaćDzieki za konkretna i merytoryczna odpowiedz...
Ty motylku z tego co pamietam masz inny niz pisanka detektor. Wiem ze dokonalas dopiero 1 pomiaru ale chyba tez jestes zniego zadowolona...
Musze przyznac ze jestem coraz bardziej przekonana co do zakupu...z waszych postów wynika ze bardzo was uspokaja...Kasiu ja też zakupiłam detektor jakieś 2 tyg temu nie taki jak dziewczyny sporo tańszy a znajduje moich chłopaków bez problemu i podsłuchuje prawie codziennie a to tylko ze względu na zespół przetoczenia między moimi chłopakami gdyby coś zaczynało się dziać to byłoby słychać a poza tym czuje się spokojniej i mam też dużo śmiechu z nich bo szoruja po całym moim brzuchu
Ja dziś dzięki detektorowi zobaczyłam / usłyszałam, jak szybko mały się przemieścił- fajne wrażenieKasiu ja też zakupiłam detektor jakieś 2 tyg temu nie taki jak dziewczyny sporo tańszy a znajduje moich chłopaków bez problemu i podsłuchuje prawie codziennie a to tylko ze względu na zespół przetoczenia między moimi chłopakami gdyby coś zaczynało się dziać to byłoby słychać a poza tym czuje się spokojniej i mam też dużo śmiechu z nich bo szoruja po całym moim brzuchu
Dziękuję Ewelinko bardzo dobrze fakt dwa dni dają mi brzdące popalić buszuja strasznie i trochę więzadła mi dały popalić ale dziś spokojniej i wzięłam się za mega sprzątanie kuchniRybka a jak się czujesz?
Ty sie oszczedzaj...M niech sprzata a ty pokazuj palcemDziękuję Ewelinko bardzo dobrze fakt dwa dni dają mi brzdące popalić buszuja strasznie i trochę więzadła mi dały popalić ale dziś spokojniej i wzięłam się za mega sprzątanie kuchni
Czasami to mi się wydaje ze zaraz mi rozerwa brzuch i wyjdą na zewnątrz strasznie są ruchliwe nawet na wizytach mój profesor się z nich śmieje bo takie mają pozycję i tak się kręcą ze czasami ciężko pomiary zrobićJa dziś dzięki detektorowi zobaczyłam / usłyszałam, jak szybko mały się przemieścił- fajne wrażenie
Czujesz już ruchy chłopców?