reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aż się boje jak teraz pójdziemy bo ostatnio to już wogule dziwnie leżeli 2016-11-17 19.04.07.jpg jeden normalnie a drugi mu na brzuchu głową a resztę to miał gdzieś na moich plecach
Rybka no to chłopaki dają czadu :) i nawet na wizycie :)
Mój na wizycie spokojny a przed i po to daje czadu :D udaje że śpi :p nawet na ktg jak trzebabylo liczyć ruchy cisza była :D

Załączniki

• 2016-11-17 19.04.07.jpg
    2016-11-17 19.04.07.jpg
    403,3 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Wiktor.
Zanim zostales poczety - pragnęliśmy Cie,
zanim sie urodziles - kochaliśmy Cie,
nim minela pierwsza minuta Twojego zycia... - byliśmy gotowi za Ciebie umrzec..."
9:48 godzina wzruszenia, 55 cm milosci, 3300 g szczescia.
Jakie ma długie włoski :p Cudo :) Zdrówka dla was i szybkiego powrotu do domku ;)

Z balsamem też działa? Też mam w zestawie mały żel, pewnie szybko się skończy. Widziałam w sklepie medycznym taką sporą butelkę za 5 zł, ale skoro działa na balsamie, to nawet lepiej :)
Ja pytałam w aptece i nie mieli takiego żelu i jeszvze patrzyli na mnie jak na debila :D wiec zresztą żel zetrzeć to była masakra :D a balsam od razu przydatny :)

reklama
Do góry