reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aż się boje jak teraz pójdziemy bo ostatnio to już wogule dziwnie leżeli 2016-11-17 19.04.07.jpg jeden normalnie a drugi mu na brzuchu głową a resztę to miał gdzieś na moich plecach
Rybka no to chłopaki dają czadu :) i nawet na wizycie :)
Mój na wizycie spokojny a przed i po to daje czadu :D udaje że śpi :p nawet na ktg jak trzebabylo liczyć ruchy cisza była :D

Załączniki

• 2016-11-17 19.04.07.jpg
    2016-11-17 19.04.07.jpg
    403,3 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Wiktor.
Zanim zostales poczety - pragnęliśmy Cie,
zanim sie urodziles - kochaliśmy Cie,
nim minela pierwsza minuta Twojego zycia... - byliśmy gotowi za Ciebie umrzec..."
9:48 godzina wzruszenia, 55 cm milosci, 3300 g szczescia.
Jakie ma długie włoski :p Cudo :) Zdrówka dla was i szybkiego powrotu do domku ;)

Z balsamem też działa? Też mam w zestawie mały żel, pewnie szybko się skończy. Widziałam w sklepie medycznym taką sporą butelkę za 5 zł, ale skoro działa na balsamie, to nawet lepiej :)
Ja pytałam w aptece i nie mieli takiego żelu i jeszvze patrzyli na mnie jak na debila :D wiec zresztą żel zetrzeć to była masakra :D a balsam od razu przydatny :)

reklama
Do góry