reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ty sie oszczedzaj...M niech sprzata a ty pokazuj palcem :)
Ja nie mam cierpliwości do niego wiesz jak to facet tylk proste rzeczy on sprząta odkurza myje podłogi kurze ściera łazienkę szoruje ale musi też chodzić do pracy a ja dostaje wariacji i ta pogoda to musze coś robić dużo wolniej i ostrożnie ale przynajmniej czas mi leci

reklama
Wiktor.
Zanim zostales poczety - pragnęliśmy Cie,
zanim sie urodziles - kochaliśmy Cie,
nim minela pierwsza minuta Twojego zycia... - byliśmy gotowi za Ciebie umrzec..."
9:48 godzina wzruszenia, 55 cm milosci, 3300 g szczescia.

Załączniki

• FB_IMG_1479384348912.jpg
    FB_IMG_1479384348912.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 89
  • FB_IMG_1479384334783.jpg
    FB_IMG_1479384334783.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 88
  • Resized_20161117_095830.jpg
    Resized_20161117_095830.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 85
Wiktor.
Zanim zostales poczety - pragnęliśmy Cie,
zanim sie urodziles - kochaliśmy Cie,
nim minela pierwsza minuta Twojego zycia... - byliśmy gotowi za Ciebie umrzec..."
9:48 godzina wzruszenia, 55 cm milosci, 3300 g szczescia.
Moje gratulacje...maly jest cudowny...do schrupania...cudownych chwil pelnych wzruszen wam zycze...

Rybka no to chłopaki dają czadu :) i nawet na wizycie :)
Mój na wizycie spokojny a przed i po to daje czadu :D udaje że śpi :p nawet na ktg jak trzebabylo liczyć ruchy cisza była :D

reklama
Do góry