reklama
no wszystko u nas dobrze...lekarz tylko nie mogl sie dopatrzec plci w 100%, bo maluch nie chcial sie ustawic, a ja nie chcialam go meczyc, wiec odpuscilam...wiec w dalszym ciagu mam tylko przypuszczenia, ze to moze byc chlopiec.Miliaa jak wizyta?
niestety ft4 spadlo mi nieladnie do 12 z groszem i zamiast odstawic euthyrox to mam dawke N50
chyba idzie na zmiane pogody, bo glowe od wczoraj mi rozsadza...:-(
Millia a to mały szkrab. Jednak jeszcze ci niespodziankę chce zrobić. Na szczęście wszystko jest ok i to się liczy.
Gonię cię)
Mnie też od wczoraj głowa boli, a znów ma przyjść ochłodzenie.
Kate no fakt, skoro ci lekarz to zalecił.
Gonię cię)
Mnie też od wczoraj głowa boli, a znów ma przyjść ochłodzenie.
Kate no fakt, skoro ci lekarz to zalecił.
Sony...jasne, ze wazne, ze wszystko ok!juz ci powiem, ze chyba mi wszystko jedno co bedzie...;-) kiedys bylam nawiedzona na chlopczyka a teraz ogolnie jestem szczesliwa, ze jest zdrowe.
bralas juz cos na bol czy radzisz sobie jakos? bo ja sie bije z myslami wlasnie...
a! no i pytalam dr o to czemu nie widac u mnie ciazy, bo zaczyna mnie to martwic, 4 miesiac a u mnie prawie nic...z rana to juz w ogole...i powiedzial, ze mam tylozgieta macice i dopiero teraz zacznie mnie wysadzac w tym, najpozniej w 5 miesiacu i ze mam sie tym w ogole nie martwic, bo dzidzius ma miejsce do rozwoju
bralas juz cos na bol czy radzisz sobie jakos? bo ja sie bije z myslami wlasnie...
a! no i pytalam dr o to czemu nie widac u mnie ciazy, bo zaczyna mnie to martwic, 4 miesiac a u mnie prawie nic...z rana to juz w ogole...i powiedzial, ze mam tylozgieta macice i dopiero teraz zacznie mnie wysadzac w tym, najpozniej w 5 miesiacu i ze mam sie tym w ogole nie martwic, bo dzidzius ma miejsce do rozwoju
Ostatnia edycja:
madzialenak
mama na pełen etat
Miliaa mnie wczoraj przez cały dzień rozsadzało głowę, wzięłam w końcu Apap bo już wytrzymać nie mogłam. Cieszę się, że wszystko dobrze z maleństwem. FT4 rzeczywiście niskie, mam nadzieję, że szybko Ci podrośnie.
Kate mi w badaniu wyszły jakieś bakterie i lekarz kazał zrobić posiew a posiew wyszedł jałowy. Z tymi badaniami moczu bywa różnie.
Gotadora ja też na początku miałam powalające dawki luteiny: 3x8 dowcipnej i 3x4 podjęzykowej. Nie pamiętam jakie miałam poziomy progesteronu.
Nie wiedziałam, ze furagin można brać w ciąży ale czasem lekarze przepisują leki nieciążowe jak zysk jest większy niż strata. Bakterie w ciąży są niebezpieczne.
Ja dzisiaj mam pracowity dzień. Składanie łóżeczek odłożyliśmy na sobotę bo w piątek znajomi pomogą nam przestawiać meble. Musimy obrócić łóżko a to nie takie proste dla ciężarnej.
Gotadora ja też na początku miałam powalające dawki luteiny: 3x8 dowcipnej i 3x4 podjęzykowej. Nie pamiętam jakie miałam poziomy progesteronu.
Nie wiedziałam, ze furagin można brać w ciąży ale czasem lekarze przepisują leki nieciążowe jak zysk jest większy niż strata. Bakterie w ciąży są niebezpieczne.
Ja dzisiaj mam pracowity dzień. Składanie łóżeczek odłożyliśmy na sobotę bo w piątek znajomi pomogą nam przestawiać meble. Musimy obrócić łóżko a to nie takie proste dla ciężarnej.
wczoraj kupilam sobie femibion 2 i zaplacilam prawie 70zl!! i to starcza tylko na miesiac... za femibion 1 placilam 39zl i mialam na2 miesiace..ale w tej 2 sa jeszcze jakies DHA, wiec bierze sie 2 tabl dziennie,jedna taka rozowa, druga jakby tran...
a ty madzialenak juz przeszlas na 2?
a ty madzialenak juz przeszlas na 2?
Czesc Dziewuszki :-)
Miliaa, to Ci maluszek nie chce zdradzic, czy jest dziewczyna, czy chlopcem :-) Najwazniejsze jednak,ze zdrowe i rosnie jak na drozdzach. Ja tez mam tylozgiecie,czyli brzusio pojawi sie u mnie dopiero za 3 miesiace.
Babcia mojego mezusia tez ma te przypadlosc i opowiadalm nam,ze w czasach jej mlodosci lekarze powiedzieli jej ,ze nie bedzie mogla miec dzieci. Zrobili jej nawet jakis bolesny zabieg. W koncu jej maz sie wkurzyl powiedziedzial ,ze nie chce by cierpiala.Koniec, basta. I wyobrazcie sobie ,ze urodzila 5 zdrowych dzieci.
Miliaa, to Ci maluszek nie chce zdradzic, czy jest dziewczyna, czy chlopcem :-) Najwazniejsze jednak,ze zdrowe i rosnie jak na drozdzach. Ja tez mam tylozgiecie,czyli brzusio pojawi sie u mnie dopiero za 3 miesiace.
Babcia mojego mezusia tez ma te przypadlosc i opowiadalm nam,ze w czasach jej mlodosci lekarze powiedzieli jej ,ze nie bedzie mogla miec dzieci. Zrobili jej nawet jakis bolesny zabieg. W koncu jej maz sie wkurzyl powiedziedzial ,ze nie chce by cierpiala.Koniec, basta. I wyobrazcie sobie ,ze urodzila 5 zdrowych dzieci.
reklama