reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oskaa a nie za wcześnie odstawiasz luteinę? Ja np ciągle ją biorę, żeby dać macicy odpocząć i żeby skurczy nie było.

Milagros bierzesz luteinę? Może to od niej?

reklama
Marcysiowa, ja nie biore lekow. Tylko kwas foliowy i clexane. Mam hiperke i moj progesteron od 2tyg wynosi 330... Tak wiec to musi byc cos innego. Wole sprawdzic. Moze panikuje ale bede dmuchac na zimne...

Marcysiowa, ale Luteina to przecież progesteron a ja mam mój bardzo wysoki, więc pewnie dlatego dr kazał odstawić. Może miałaś niski progesteron i dlatego Twój lekarz nie kazał odstawiać. A może przy bliźniakach jest inaczej.

dziewczyny ja w poniedziałek miałam progesteron 55.55 i mam 3x4 luteiny dowcipne i 3 x1 podjęzykowe , jak czytam jaki Wy macie wysoki ten progesteron to normalnie aż trudno mi uwierzyć, że jest taki duży. Po drugiej weryfikacji miałam aż 8 dowcipnych i 4 podjęzykowe na raz

Gotadora, nie chcialabys miec mojego progesteronu... Ja normalnie funkcjonowac nie jestem w stanie. A ile masz estradiolu? Ja 7200 i mi spadl o 1500 od czasu 4 weryfikacji

Gotadora, to fajne masz wyniki. Ja dostalam pozwolenie na krotki spacer i bylam dzisiaj pid domem na 5 minut i ledwo do domu sie dowloklam. Moj maz mnie musial podtrzymywac bo nie mialam sily na nogach sie utrzymac...

reklama
milagros mocz na posiew warto zrobic, ja robilam badania ogolne moczu i niby byly dobre, lekarz powiedzial zebym z posiewem dala sobie spokoj, a ja i tak zrobilam i wyszly mi bakterie. Teraz biore furagin i mam nadzieje, ze w nastepnym posiewie bedzie ok.

Do góry