reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lekarz powiedzial, ze furaginum teva mozna brac w ciazy. Rozne sa opinie na ten temat w internecie, ale wierze, ze nic nie zagrozi malenstwu. Najwazniejsze by wyleczyc bakterie, bo nieleczone sa grozne dla ciazy.

reklama
W aptece internetowej Gemini (aptekagemini.pl) kupiłam ostatnio Femibiona 2 za jakieś 40 pln - była promocja i kupiłam 3 opakowania. Warto poszukać w necie - bo dość często zdarzają się naprawdę super promocje. Poza tym - w Gemini znalazłam bardzo duży wybór kosmetyków Nuxe, których nie udało mi się namierzyć nigdzie indziej albo nie było pełnego asortymentu.

Miliaa ja jeszcze biorę femibion natal classic bo można go brać przez całą ciążę, jak mi się skończy to kupię sobie 2

dziewczyny ja jakieś 3 tyg temu wyrwałam na allegro femibion natal 2 za 35 zł za opakowanie a jak się brało 2 to przesyłka była gratisowa.... musimy szukać bo nas z torbami inaczej puszczą:szok::tak:

Ja biorę Vita Min Plus Mama i jestem bardzo zadowolona. Płacę 15zł :-) Porównajcie sobie skład. Jest naprawdę dobry.

madzialenak...dzieki wielkie, juz kupilam ten, niech sie skonczy i bede szukala w necie...a mam jeszcze classic,tak jak ty, chyba ze 4 tabl...wiec najpierw wykoncze to:tak:
a jak dzis glowa? u mnie juz troche lepiej...

Miliaa dziękuję, głowa mnie z rana nie bolała, ale teraz po spacerku znowu ćmi :-(, specjalnie ubrałam nawet czapkę, aby mi zatok nie przewiało.

reklama
Millia mnie łeb dalej boli, a nic nie wzięłam. Na 16 lecę na pazurki, więc chyba sobie kupię Apap i cappuchino. troszkę kofeiny ma ale to w malusich ilościach.
Co do witamin to teraz brałam Femibion natal do 12 tyg ciąży. Już mi się skończyły i teraz mam Pharmaton Matruelle, ale nie wiem ile kosztuje bo miałam bezplatne próbki. Mam 16 tabl. jak się będzie opłacać to sobie zwykle opakowanie zakupie. Jest ty kwas omega-3 i DHA.
http://www.doz.pl/leki/p7172-Pharmaton_Matruelle

Ostatnia edycja:
Do góry