reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No i jedno łóżeczko złożone. Zgodnie z obietnicą wstawiam fotki. Ja nr 3 macie gratis mój brzuszek ciążowy. :-)

Ostatnia edycja:
Marcysiowa- brzuszek sliczny. Lozeczka tez bardzo fajne. Mozesz napisac czy szuflada jest stabilna i dosc pojemna? I czy jestes zadowolona z zakupu?Sama zastanawiam sie nad takim typem lozeczka, wiec jak bym mogla to bym podpatrzyla pomysl. Jako, ze bede sciagac ja do Anglii to dosc trudno ze zwrotem i chetnie bym kupila lozeczko juz przetestowne. Prosze tez o linka z jakiego sklepu. Zazdroszcze,ze lozeczka juz gotowe. Ja ciagle nowe bodziaki lub ciuszki z miasta donosze a obiecalam sobie juz wiecej nie kupowac :).

Trzcinko jutro wrzucę link do łóżeczka. Teraz pisze z komorki. Przypomnij mi jak coś. Co do szuflady to jestem mile zaskoczona. Wg mnie jak ktoś nie ma nadmiaru miejsca to bedzie super. Duza sztywna z przykryciem. Wg mnie pomieści ciuszki przynajmniej na początek. Poza tym łóżeczko masywne i stabilne. Ja na chwile obecna jestem zadowolona. No i cena z materacykiem 269zl.

Marcysiowa ślicznie wyglądasz i brzuszek twoich dziewczynek też:-D fajnie że szuflada z łóżeczka jest ok to jeszcze jedno potwierdzenie dla mnie bo też chcę łóżeczko z szufladą:tak:

Marcysiowa, piękne łóżeczka! Mnie też się takie podobają :) ale twój brzus na tych zdjęciach jest najcudowniejszy! Jaki juz duzy :)

reklama
Nokia no duży duży ten mój brzuch a jeszcze ma 3 miesiące na rosniecie. Pewnie skończy się pasem na podtrzymanie bo kręgosłup mi wysiądzie. A na razie nie jest zle.

Dzień dobry tak w ogóle. Zbieram się z łóżka na sniadanie i dalej do roboty bo dzisiaj łóżko przestawiamy a jeszcze nie mam wszystkiego przygotowanego. Teraz pisze z wyrka z komorki.

Do góry