reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej, czy ktos z Was bierze neomag skurcz? Lekarka mi to polecila, kazala odstawic luteine, brac tylko jedna tabletke duphastonu i dwie neomag skurcz. Pozdrawiam

reklama
gdyby to było 4 października to byłaby rocznica ślubu :-) ale - każdy dzień będzie tym wspaniałym, tak bardzo wyczekanym :-)

Ale mamy ruch dziś - ale to super!

Oskaa - witaj :)
Ja Luteine też odstawiałam stopniowo (mimo braku plamień). Po wczorajszej wizycie mam odstawić całkowicie (a brałam teraz 2 x 1)

Marcysiowa, to łóżeczka? Dawaj zdjęcia jak złożycie.

coleta ja luteine brałam na początku 3x2 i duphaston 3x1, ale po drugiej weryfikacji progesteronu miałam ok230 i dr kazał zmniejszyć do 2x1 i 2x1. Następny wynik ok 280 i miałam całkowicie odstawić luteinę. A teraz przy samym duphastonie 2x1 162,60 i mam odstawic całkowicie. Zostaję przy acardzie i witaminkach.

reklama
Dziewczyny miala ktoras z was robiony posiew? Ja czuje lekki dyskonfort i bede sprawdzac czy to nie bakterie czy grzyby... Kurde myslalam ze bede miec 2 tyg spokoju a tu znowu do kliniki jutro...

Do góry