ewelin86
Fanka BB :)
Agatek średniozaawansowany niemiecki, ale niestety nie mam od lat styczności z nim wiec juz nic nie pamiętam. Angielskiego nigdy nie lubiłam, ale wyjeżdżając do Anglii musiałam zacząć mówić po angielsku. Praca itd. Rozumieć rozumiem. Dogadać tez się dogadam ale bez ładu i składu od angielskiego mam M, który biegle w mowie i piśmie zna perfekcyjnie język. Skończył filologię angielska wiec jak coś to on mi tłumaczy.
Ale powie Ci ze często po angielsku seriale i filmy oglądamy nawet napisy po angielsku. I zauważyłam że często jest źle przetłumaczone jak są polskie napisy. Dla mnie to jyz coś.
I M mówi, że jak mały będzie podrosnie to bajki po angielsku będzie oglądał on właśnie tym sposobem się języka nauczył
Ale powie Ci ze często po angielsku seriale i filmy oglądamy nawet napisy po angielsku. I zauważyłam że często jest źle przetłumaczone jak są polskie napisy. Dla mnie to jyz coś.
I M mówi, że jak mały będzie podrosnie to bajki po angielsku będzie oglądał on właśnie tym sposobem się języka nauczył