Ja przed ciążą też miałam refluks i mam nadzieję, że teraz nie powróci ze zdwojoną siłą...A może po niektórych produktach masz ten refluks?Może lepsze byłyby sucharki...?Mówiłam. Kazał jesc mniejsze porcję. Ale tu nie chodzi o porcję bo jak nie zjem to właśnie tak się dzieje. A teraz czy jem czy ne to i tak jest refluks. Jabłko to chyba nie jest jakaś duża porcja albo jogurt..
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Agatek a czemu pytasz?
Ja mowie biegle po hiszpansku (mieszkam w Hiszpanii). Angielski powiedzialabym sredniozaawansowany; niemiecki kiedys bardzo dobrze, teraz srednio, glownie przez to, ze od lat nie uzywam.
A Ty?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mowie biegle po hiszpansku (mieszkam w Hiszpanii). Angielski powiedzialabym sredniozaawansowany; niemiecki kiedys bardzo dobrze, teraz srednio, glownie przez to, ze od lat nie uzywam.
A Ty?
Nikaaa
Agatek jak tam Synuś ? Przesypiasz nocki ? Jak ten czas szybko leci Pozdrawiamy z SzymkiemPisanko jablka wzmagaja refluks. Ogranicz surowe owoce, warzywa, nie pij gazowanych napojow i nie jedz slodyczy. Zapytaj lekarza czy mozesz brac leki przeciwrefluksowe (np debridad czy helicid ktore dzialaja oslaniajaco na zoladek).
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nikaaa
Jak tak czytam i widzę że każda już na terminie to aż wam zazdroszczę ja tak jestem zakochana w moim dziecku że już bym mogła mieć drugie
agatek28
Tak z ciekawosci pytam, moj angielski jest slabiutki. Same podstawy wlasnie teraz daje sobie rok na nauke jezyka...Agatek a czemu pytasz?
A Ty?
Zazdroszcze ze tyle umiesz ale wiem ze go samo nie przyszlo tylko poswiecilas na to swoj czas i energie, super!
agatek28
Agatek jak tam Synuś ? Przesypiasz nocki ? Jak ten czas szybko leci Pozdrawiamy z Szymkiem
Nika synek rosnie jak na drozdzach, wlasnie jutro powinnam urodzic. Nocki mamy w miare spokojne, maly wstaje tylko raz W dzien strasznie sie kreci, marudzi wiec kupilismy bujaczek lezaczek czekamy na kuriera. A jak Szymek? Kiedy planujecie drugie podejscie po rodzenstwo dla Szymusia?
Flandi
kontrola ja angielskiego na co dzień używam w pracy + włoskiego trochę teżDziewczyny tak z ciekawosci, na jakim poziomie jest Wasz jez angielski? Rozmawiacie biegle? A moze znacie jakies inne języki?
reklama
Flandi
haha no Agatek termin masz normalnie! stuknęło 40 tygodni ciążyNika synek rosnie jak na drozdzach, wlasnie jutro powinnam urodzic. Nocki mamy w miare spokojne, maly wstaje tylko raz W dzien strasznie sie kreci, marudzi wiec kupilismy bujaczek lezaczek czekamy na kuriera. A jak Szymek? Kiedy planujecie drugie podejscie po rodzenstwo dla Szymusia?