reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Daj spokoj, nawet nie bierz tych glupot do glowy. Tez uwazam ze poza tym ze jestem mama, jestem tez kobieta, zona i musze miec czas tez dla siebie a nie tylko dzieci, dom, maz i sprzatanie i gotowanie.
Ja z pelna swiadomoscia podaje butle mm i wiem, ze to mniej mojego mleka, ale ja po pierwszej ciazy mam traume z karmieniem, mi to nie przynosi radosci, wrecz odwrotnie i ja wiem, ze moja przygoda z karmieniem zaraz dobiegnie konca. I wlasnie mam taki zal do losu, ze moje ciaze tak szybko sie konczyly, bo moze zebym donosila to historia mojego karmienia bylaby zupelnie inna, kto wie...
Ja też z pełną świadomością podaje mm. Próbowałam go oszukiwać woda ale nie daje to efektów więc mu daje mm. Lepiej żeby dziecko było uśmiechnięte niż żebyśmy się mieli meczyc obydwoje

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też z pełną świadomością podaje mm. Próbowałam go oszukiwać woda ale nie daje to efektów więc mu daje mm. Lepiej żeby dziecko było uśmiechnięte niż żebyśmy się mieli meczyc obydwoje

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

No dokladnie, najwazniejsze ze Szymek jest najedzony i zadowolony. Nie miej wyrzutow sumienia, pamietaj dla swojego syna jestes najwazniejsza na swiecie. Szczesliwa mama to szczesliwe dziecko :)

Coś wam pokaże ciekawego :) prawie zawał ale co kraj to obyczaj. wygląda strasznie podobno nazywane naturalnym szczepieniem. z każdą sekunda myślałam że wyrwa ręce ale jak widać dzieci potrafią więcej niż nam się wydaje. ....straaaaaszneee...pokazalam mezowi to tylko zapytał czy te dzieci są żywe... u nas boja się za rączki do góry prowadzic żeby stawów nie uszkodzić a tam takie akrobacje !

Link do: Antena 3 :: Mobile

Nikaa nie słuchaj innych. Jesteś mama i wiesz co dla własnego dziecka najlepsze. Tez bym nie chciała 24h żeby mój maluch był na cycku.
Nikaa i Agatek jak super słyszeć, że Wasi chłopcy rosną :) juz sama nie mogę się doczekać mojego szkraba :)

Witam Was dziewczyny,
przepraszam, że zaśmiecam Wam wątek, ale chciałabym poprosić Was o odpowiedź :) Moja siostra jest po in vitro w Holandii - dziś jest 8 dzień po transferze 5-dniowego zarodka (criotransfer, na cyklu naturalnym) oraz 14 dni po zastrzyku pregnyl (dawka 5000). Dziś rano zrobiła test (clear blue) i wyszedł pozytywny. czy możliwe jest, że to jeszcze pregnyl?
oj nie pomogę bo nie wiem :( ja się trzymałam wytycznych i robiłam testy dopiero od 11dpt, a też miałam podane 5-dniowe. A nawet jak wtedy robiłam w domu, to trzy wyszły, a jeden nie, więc przestałam im ufać i czekałam na betę z krwi.

reklama
Do góry