Flandi
Fanka BB :)
jest już mój Ty Kontrolerze dobrze, że czuwasz :*Flandi jeszcze nieagatka wpisz na 29.11 wizyta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jest już mój Ty Kontrolerze dobrze, że czuwasz :*Flandi jeszcze nieagatka wpisz na 29.11 wizyta
Ależ proszęjest już mój Ty Kontrolerze dobrze, że czuwasz :*
7 grudzień usgczęść ma_rta bulgotanie, muskanie delikatne to właśnie Twoja córcia delektuj się tym okresem ciąży - ja go wspominam najlepiej
ps. jakas wizyta do kalendarza do dodania czy na razie nie?
W sensie u gin prowadzącego ciążęczęść ma_rta bulgotanie, muskanie delikatne to właśnie Twoja córcia delektuj się tym okresem ciąży - ja go wspominam najlepiej
ps. jakas wizyta do kalendarza do dodania czy na razie nie?
Podobno migdały pomagają na zgage. ....Ja juz nie mogę...ani siedzieć ani leżeć wstawać tez nie...wszystko się cofa...pije drugi karton mleka...ile można. ..mleko się kończy i dupa!
To refluks i to taki totalny ze mam.wymioty w buzi ...boje się oddychacPodobno migdały pomagają na zgage. ....
pisanka też mnie dopada ten nieszczęsny refluks.. dramat to jest :/Ja juz nie mogę...ani siedzieć ani leżeć wstawać tez nie...wszystko się cofa...pije drugi karton mleka...ile można. ..mleko się kończy i dupa!