reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Ewelin, Flandi Poprosze o dopisanie do kalendarza - 26.03 Liliana
Ma_rta transfer byl 6.07 - wiec to 21t2d
Flandi chyba Ci ten moj post umknal Moge prosic o dopisanie?
Aha a kolejna wizyta 29.11
Dzieki
Napisane na iPhone
Flandi
Dzięki, że pytasz Ewelin <3Flandi a jak Ty się czujesz?
Ja jakoś tak różnie, chyba już jestem w gronie narzekających spać nie mogę, boli wszystko i ciężko coraz bardziej, z leżeniem też gorzej, bo w każdej pozycji mi niewygodnie a do tego jeszcze dopadają mnie takie jakby duszności i serce mi bije jak oszalałe jak się kładę.. Muszę iść z tym do rodzinnego.
A poza tym to cóż kompletuję wyprawkę wciąż, czekam na dostawę z apteki, żeby mieć większość już na wszelki wypadek gotowe. Choć mam nadzieję, że na spokojnie wytrwam do stycznia w trzypaku
nieagatka
Tak? Bo ja w tym ostatnim wklejonym kalendarzu sie nie widze... ale jesli Wy widzicie to ok [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
część ma_rta bulgotanie, muskanie delikatne to właśnie Twoja córcia delektuj się tym okresem ciąży - ja go wspominam najlepiejDziewczyny kiedy poczułyście pierwsze ruchy?Ja kończe 21 tydz. i niby mi tam coś "jeździ" ale nie wiem czy to dzidzia...Czy coś jest nie tak?Help!
ps. jakas wizyta do kalendarza do dodania czy na razie nie?
Ostatnia edycja:
ewelin86
Na pewno jesteś w terminie poroduTak? Bo ja w tym ostatnim wklejonym kalendarzu sie nie widze... ale jesli Wy widzicie to ok [emoji4]
Flandi
jesteś jesteś Lilianka już wpisana, zaraz dodam wizytęFlandi chyba Ci ten moj post umknal Moge prosic o dopisanie?
Aha a kolejna wizyta 29.11
Dzieki
Napisane na iPhone
reklama