Ja miałam in vitro w czerwcu a jestem w 21 tyg. ciazy a Ty w lipcu i też jesteś w 21 tyg. ?Hej!
Moge dolaczyc? Czytam Was regularnie od kilku miesiecy, ale niestety nie moglam dolaczyc wczesniej. Jestem po in vitro w lipcu (endometrioza i slabe nasienie). Pierwsza proba owocna [emoji16], aktualnie w 21t2d ciazy [emoji4]
Jestescie skarbnica wiedzy
Pozdrawiam!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Flandi
Fanka BB :)
Hej!
Moge dolaczyc? Czytam Was regularnie od kilku miesiecy, ale niestety nie moglam dolaczyc wczesniej. Jestem po in vitro w lipcu (endometrioza i slabe nasienie). Pierwsza proba owocna [emoji16], aktualnie w 21t2d ciazy [emoji4]
Jestescie skarbnica wiedzy
Pozdrawiam!
Witaj [emoji8] i gratulacje [emoji173]️ fajnie, że jesteś z nami.
Dopisać Cię do kalendarza wizyt i terminów porodów? Jak tak to pisz co i gdzie [emoji6]
ewelin86
To jest właśnie to. Poczekaj jeszcze chwilkę i poczujesz bardziej. Zależy też jak masz zlokalizowane lozysko. Ale lada chwila powinnaś czuć bardziejDziewczyny kiedy poczułyście pierwsze ruchy?Ja kończe 21 tydz. i niby mi tam coś "jeździ" ale nie wiem czy to dzidzia...Czy coś jest nie tak?Help!
A u Ciebie córcia czy synek?
ewelin86
HahaWitaj [emoji8] i gratulacje [emoji173]️ fajnie, że jesteś z nami.
Dopisać Cię do kalendarza wizyt i terminów porodów? Jak tak to pisz co i gdzie [emoji6]
Flandi wyprzedziłas mnie z tym pytaniem bo miałam dziewczyn pytać czy chcą być w kalendarzu i żeby do Ciebie pisały
CórciaTo jest właśnie to. Poczekaj jeszcze chwilkę i poczujesz bardziej. Zależy też jak masz zlokalizowane lozysko. Ale lada chwila powinnaś czuć bardziej
A u Ciebie córcia czy synek?
czytam Was już od daawna ale póki co zbieram od Was doświadczenia zakupowe
Mogę chciećHaha
Flandi wyprzedziłas mnie z tym pytaniem bo miałam dziewczyn pytać czy chcą być w kalendarzu i żeby do Ciebie pisały
Dziewczynka ( z imieniem się jeszcze wahamy), tarmin porodu 21 marca
reklama
nieagatka
Ewelin, Flandi Poprosze o dopisanie do kalendarza - 26.03 Liliana
Ma_rta transfer byl 6.07 - wiec to 21t2d
Ma_rta transfer byl 6.07 - wiec to 21t2d