reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny o tej glukozie cytrynowej mowiliscie czy innej
20161115_131543.jpg

Załączniki

• 20161115_131543.jpg
    20161115_131543.jpg
    659,8 KB · Wyświetleń: 312
Jestem dziewczynki, dopiero niedawno miałam badania, wiadomo, każdy w szpitalu ma czas :-) na szczęście szyjka bez zmian, zamknięta :-D będą mnie jeszcze obserwować i idealnie było by gdybym wytrzymała 1,5 tyg ale ordynator stwierdził że na dzień dzisiejszy też nie ma tragedii. Będę leżeć już do końca ciąży, mieć wizyty częściej, ktg 3 x w tyg, stale na lekach itd ale ile wytrzymam nikt nie wie, najważniejsze że nie rodzę już :-D

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem dziewczynki, dopiero niedawno miałam badania, wiadomo, każdy w szpitalu ma czas :-) na szczęście szyjka bez zmian, zamknięta :-D będą mnie jeszcze obserwować i idealnie było by gdybym wytrzymała 1,5 tyg ale ordynator stwierdził że na dzień dzisiejszy też nie ma tragedii. Będę leżeć już do końca ciąży, mieć wizyty częściej, ktg 3 x w tyg, stale na lekach itd ale ile wytrzymam nikt nie wie, najważniejsze że nie rodzę już :-D

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
To super...a lezec bedziesz w domku czy w szpitalu? A jak w domku to kiedy wychodzisz?

reklama
Do góry