reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja już po obchodzie, decyzje są dwie:
Pierwsza optymistyczna, po badaniu szyjki jeśli okaże się że wszystko jest ok będę leżeć do końca ciąży na lekach i urodze prawdopodobnie w terminie
Druga...jeśli okaże się że szyjka się zmienia, skraca itd w związku z tym że fenoterolu nie można już dostać dostanę lek dwudobowy i będę musiała urodzić
Nie martw sie Alanek jest juz bezpieczny...mysle o was i daj od razu znac po badaniu szyjki...

reklama
Powiem Wam za tydz wizyta i juz powoli zaczynam panikować. Boję się ktg i ile skurczy mi wykryje. Mam tez obawy co do szyjki. I jakieś przeczucia mam ze wyślę mnie do szpitala. Chyba im bliżej terminu tym bardziej się nakręcam. I wmawiam sobie że też mnie to może spotkać lezenie juz do końca.
No ale wytrzymam jeszcze tydz i zobaczymy co doktorek mi powie

Tequila, trzymam kciuki za was !!!! Alanek silny chłopak da radę w razie czego, ale puki co niech siedzi u mamusi jak najdłużej :)
Pisanko kciuki za ciebie, dziewczyny i pozytywne wiadomości :)
Mnie też przeziębienie dopadło :baffled: Herbatka z cytryną i bułka z czosnkiem :D
A i mam pytanko, boli mnie jeden cycek, jakby ktoś mnie szczypał za sutek. To taki chwilowy ból, ale aż w nocy budziłam się. Miała któraś tak ?

A jeszvze z ciekawostek dnia dzisiejszego usłyszałam od męża ze dla niego kobiety w ciąży są całkowicie aseksualne.. miło mi się zrobiło...dodał ze nie chodzi o mnie ...ta a ciekawe o kogo...
Bardzo miły ten Twój mąż, nie ma co... nie pozostawaj dłużna i też wyraź opinię o jego brzuchu ;) To jest dopiero aseksualne :p

Tequila, trzymam kciuki, żeby z szyjką wszystko było OK.

Miłego dnia dla wszystkich :)

TeQuila jaka miałaś szyjkę ostatnio ? Mierzą ci ? Ja dzisiaj się musze spakować wrrr jutro badania. Wczoraj już pobrali mi gbsa i na Pon będą wyniki wiec jak mnie zostawia to dupa ale może w pt podjadę i będą wyniki :) wyciągnę od nich :D jak mnie zostawia to kto mnie będzie odwiedzać w wawie ?????

reklama
Do góry