reklama
lile
Fanka BB :)
Mój synuś tak się rozpycha że momentami myślę że oszaleje napina się skóra i to boli ale dużo gorsze jest to że rozpychajac się uciska na wnętrzności..to dopiero jest ból :-/ ale na szczęście w większości przypadków zmiana pozycji pomaga :-)Dziewczyny czy Wasze maleństwa tez tak sie wypinaja że aż skóra boli?
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrego dnia dla wszystkich mamusiek które jak ja nie śpią od 5 rano bo lokatorzy w ich brzuszkach już się wyspali i nie pozwolili spać innym
A przesłanie z aplikacji na dziś brzmi :-)
A przesłanie z aplikacji na dziś brzmi :-)
Załączniki
ewelin86
TeQuila mi przez 2 dni tsk uciskal ze przy kichaniu musiałam łapać się za bok z bólu o dziwo dziś w nocy chyba mu się znudziło męczenie matki, bo cały ból zniknął
Mój bobas wstał jak mój M o 6 ale ja się nie dałam i zasnęłam wiec mały nie miał wyjścia i tez poszedł spać i do tej pory śpi
Mój bobas wstał jak mój M o 6 ale ja się nie dałam i zasnęłam wiec mały nie miał wyjścia i tez poszedł spać i do tej pory śpi
butterfly1331
Moderator
Martini, gratulacje! Niech Maluch zdrowo rośnie
Mi się nie udało, młody tak wariował,tak kopał że nie dało się spać, z tego wszystkiego biedny czkawki dostał ;-) i przez 10 min mu nie przechodziła ale nie dało mu to do myślenia bo jak tylko przeszła to wrócił do kopaniaTeQuila mi przez 2 dni tsk uciskal ze przy kichaniu musiałam łapać się za bok z bólu o dziwo dziś w nocy chyba mu się znudziło męczenie matki, bo cały ból zniknął
Mój bobas wstał jak mój M o 6 ale ja się nie dałam i zasnęłam[emoji14]wiec mały nie miał wyjścia i tez poszedł spać i do tej pory śpi
A ja nie mogę leżeć na lewym boku, tak mnie boli że po kilku minutach muszę się obrócić na prawą stronę, pewnie dlatego że mały tam leży i coś mi uciska jakby tego było mało obudziłam się z bólem gardła, tylko tego mi było jeszcze trzeba :-(
butterfly1331
Moderator
Hej Podobno masz detektor tętna, a ja się zastanawiam nad zakupem. Mogłabyś mi coś doradzić? Z jakiej firmy korzystasz? Sprawdza się czy raczej napędza stracha, gdy nie możesz znaleźć tętna dziewczynek? Będę wdzięczna za jakieś sugestieHalo motylku co tam trzeba ?
reklama
pisanka89
Tak mam detektor tetna. Kupilam sonoline b na allegro najtańszy kolo 250 zł da się znaleźćHej Podobno masz detektor tętna, a ja się zastanawiam nad zakupem. Mogłabyś mi coś doradzić? Z jakiej firmy korzystasz? Sprawdza się czy raczej napędza stracha, gdy nie możesz znaleźć tętna dziewczynek? Będę wdzięczna za jakieś sugestie
Link do: Detektor do domu - Sonoline B
Zależy jak do tego podejdziesz. Ja nigdy z tego powodu nie jechalam na ip jak nie można znalezc. Ale zawsze w końcu znalazłam to nie jest trudne. W szpitalu miałam detektor 3 razy dziemnie i babki miały problem z szukaniem nie wiem czemu. Pierwszy raz szukał mąż. Bo ja się stresowałam. Potem sama szukałam a kilka razy tez mąż jak mmam jakieś problem dłuższy ze znalezieniem. Ale używam od 16 tc i nie było tak ze nie ma tętna. Mi się bardzo przydał gdy np wyjechałam czy czekałam na wizytę dłużej niż 2 tygodnie. Jesteś dużo spokojniejsza. Jak się nie czuje ruchów jeszvze to tez nie wiesz na czym stoisz. Jak czujesz ruchy przy blizniakach to nie wiesz czy to jedno czy oba kopia to czasem zdarza mi się sprawdzić. Sprawdzałam w skrajnych tez przypadkach np pp pogrzebie gdy wiadomo stres mnie rozwalił czy po jakiś większych nerwach. Jeżeli podejdziesz do tego z głową nie jak roztrzepana panikara to polecam