reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Co to ma być?! Śnieg??? Minusowa temperatura?!
1478180938320.jpg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1478180938320.jpg
    1478180938320.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 468
reklama
Motylku fajnie, że wróciłaś :) i najważniejsze, że wszystko ok po badaniach :) Co do detektora to ja nie mam, więc się nie wypowiem, z tego co pamiętam, to Pisanka ma i słucha swoich dziewczynek :)
I nie spotkamy się niestety, bo mnie już dr J. odesłał do lekarza blisko domu, żebym nie musiała jeździć taki kawał i żeby już mnie prowadził lekarz, który pracuje w szpitalu gdzie będę rodzić - zobaczymy jaki jest :D
W takim razie trzymam kciuki, żebyś była zadowolona z nowego lekarza :)
Dzięki za info o Pisance, może się odezwie, to ją zapytam. Trochę czytałam i mam już jakiś typ, ale zanim kupię zbieram jeszcze opinie.

No wlasnie troche mnie tym denerwuje, szczegolnie ze mam cukrzyce. Nie chce z niego rezygnowac z tego wzgledu, ze dopierl jego metody pomogly mi zajsc w ciaze, a za kilka lat chce wrocic do niego po ostatniego mrozaczka. Zapytam diabetologa jak czesto powinnam miec usg.

reklama
Do góry