reklama
katharina203
Fanka BB :)
12t4d...odpisuj na ktorym chcesz...U mnie tez zawsze usg plodu, usg szyjki.. a wizyty mam co dwa tyg.
Katharina - a ktory tc teraz? I w ktorym watku odpisywac, wklejasz te same wiadomosci na wszystkich watkach?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
lile
Tequila - jak minusowa jak dodatnia w gorach juz snieg na calego
katharina - to duzy plod jak na swoj wiek
katharina203
Hehe...rodzicow ma wielkoludow...Tequila - jak minusowa jak dodatnia w gorach juz snieg na calego
butterfly1331
Moderator
W takim razie trzymam kciuki, żebyś była zadowolona z nowego lekarzaMotylku fajnie, że wróciłaś i najważniejsze, że wszystko ok po badaniach Co do detektora to ja nie mam, więc się nie wypowiem, z tego co pamiętam, to Pisanka ma i słucha swoich dziewczynek
I nie spotkamy się niestety, bo mnie już dr J. odesłał do lekarza blisko domu, żebym nie musiała jeździć taki kawał i żeby już mnie prowadził lekarz, który pracuje w szpitalu gdzie będę rodzić - zobaczymy jaki jest
Dzięki za info o Pisance, może się odezwie, to ją zapytam. Trochę czytałam i mam już jakiś typ, ale zanim kupię zbieram jeszcze opinie.
lile
3stopnie ale odczuwalna -3 :-( masakraTequila - jak minusowa jak dodatnia[emoji14]w gorach juz snieg na calego
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Fiolek81
No wlasnie troche mnie tym denerwuje, szczegolnie ze mam cukrzyce. Nie chce z niego rezygnowac z tego wzgledu, ze dopierl jego metody pomogly mi zajsc w ciaze, a za kilka lat chce wrocic do niego po ostatniego mrozaczka. Zapytam diabetologa jak czesto powinnam miec usg.
katharina203
Nie no wielkoludami to nie jestesmy ale niscy tez nie... ja 177 maz 195cm...
reklama