reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie no bez przesady z tym stelazem - przeciez nikt nie naparza wozkiem tak zeby dziecku glowa latala :-) w sumie opcja do bujania bylby hak w suficie i podwieszany kosz.

A po co sobie zycie utrudniac - wiesz, nie o to chodzi - jasne ze jest mase slicznych gadzetow ktore ulatwiaja zycie, ale czasami improvement jest nieznaczny w stosunku do ceny gadzetu :( a budzet nie jest z gumy..

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
To prawda że ceny tych gadżetów są jakieś z kosmosu w porównaniu do zarobków jakie spotyka się u nas w kraju, niestety polska rzeczywistość :-/
Ale można kupić za granicą albo używane i też móc sobie ułatwić funkcjonowanie :-)
A wózek... ja np mam taki że w grę nie wchodzi żadne bujanie bo gondola amortyzuje się tylko na nierownosciach w przód i tył, na boki ani rusz :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak identyczne chciałam mieć. Polowałam na olx ale nie udało mi się dwóch znaleźć, dopiero na amazonie, ale nowe. Też myślałam najpierw o wózku, ale nie ma szans żeby czyścić koła po każdym spacerze, przynajmniej to nie na moje nerwy [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram! Musiałabym na jakiś lekach być żeby ze spokojem czyścić kółka po każdym spacerze :p

Ja w sumie mam plytki w salonie wiec mozna latwo przejechac mopem :-).

U mnie z wozkiem tez nie ma mowy o bujaniu - w ogole mam do wyboru cale 3 wozki, 2 osiagalne finansowo. Z czego jeden ma mikre gondole. Zostaje caly jeden, wiec mozna powiedziec ze wybor wozka ogranicza sie do wyboru koloru.. ta cala reszta mnie przeraza - lozeczka, bujaczki, maty itd, wszystko x2 wiec tne koszty jak sie da. Prawde mowiac nic jeszcze nie kupilam bo caly czas mi sie wydaje ze to zbyt idealne zeby bylo prawdziwe, i ze zaraz cos sie sypnie.

Flandi - ladne to lozeczko.. ono ma wyjmowane szczeble?

Lile napisane jest że ma 3 wyjmowane, ale jeszcze z mężem nie wyczailiśmy które [emoji23] tak czy siak jest taniutkie, co przy zakupie dwóch ma znaczenie [emoji12] i mnie się podoba. Zerknij sobie na www.woodies.pl - są po 299 zł.

Tak dokladnie...mam mieszkanie i myslalam ze jak nie będzie spało w lozeczku tylko w takim czyms np na kanapie w salonie...no ale teraz musze to przemyslec...
A nie myślałaś o koszu? Moim zdaniem bardziej Ci się przyda, pójdziesz się kąpać to dzieciaczka weźmiesz ze sobą a taki kokon? Na płytkach położysz? A w kuchni? No nie wiem, musisz przemyśleć wszystkie za i przeciw :-)

Ja w sumie mam plytki w salonie wiec mozna latwo przejechac mopem :-).

U mnie z wozkiem tez nie ma mowy o bujaniu - w ogole mam do wyboru cale 3 wozki, 2 osiagalne finansowo. Z czego jeden ma mikre gondole. Zostaje caly jeden, wiec mozna powiedziec ze wybor wozka ogranicza sie do wyboru koloru.. ta cala reszta mnie przeraza - lozeczka, bujaczki, maty itd, wszystko x2 wiec tne koszty jak sie da. Prawde mowiac nic jeszcze nie kupilam bo caly czas mi sie wydaje ze to zbyt idealne zeby bylo prawdziwe, i ze zaraz cos sie sypnie.

Ja ostatnio w smyku widziałam wyprzedaż wózka bliźniaczego, nie mam pojęcia jaka firma ale wózek 2w 1 kosztował 1800 zł.
Był naprawdę fajny aż się zdziwilam że taka niska kwota
Może zerknij na stronę Smyka?
A jakie wózki masz do wyboru?

Lile napisane jest że ma 3 wyjmowane, ale jeszcze z mężem nie wyczailiśmy które [emoji23] tak czy siak jest taniutkie, co przy zakupie dwóch ma znaczenie [emoji12] i mnie się podoba. Zerknij sobie na www.woodies.pl - są po 299 zł.

O, country cot od nich tez fajne. Do tej pory myslalam o ikeowskim ale te tez sa spoko :-)

Ja ostatnio w smyku widziałam wyprzedaż wózka bliźniaczego, nie mam pojęcia jaka firma ale wózek 2w 1 kosztował 1800 zł.
Był naprawdę fajny aż się zdziwilam że taka niska kwota
Może zerknij na stronę Smyka?
A jakie wózki masz do wyboru?

Tfk twinner, mountain buggy, bugaboo donkey twin. Jeszcze sa bumbleride i easyrider ale obecnie nie sprowadzaja ich do pl. Musza byc dwa obok siebie, musza byc pompowane spore kolka.. niestety zaden inny wozek u mnie nie pojedzie bo od osiedla mam droge utwardzana - taka gliniasto-ziemista.. no i wystarczy jeden deszcz i same dziury sa.

reklama
Tfk twinner, mountain buggy, bugaboo donkey twin. Jeszcze sa bumbleride i easyrider ale obecnie nie sprowadzaja ich do pl. Musza byc dwa obok siebie, musza byc pompowane spore kolka.. niestety zaden inny wozek u mnie nie pojedzie bo od osiedla mam droge utwardzana - taka gliniasto-ziemista.. no i wystarczy jeden deszcz i same dziury sa.

Moim zdaniem tylko Bugaboo :-) te wózki są śliczne!

Do góry