reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzięki [emoji8] Nie szyłam, złapałam na wyprzedaży, a już wcześniej chciałam je mieć [emoji6] Prześcieradła jakieś przyszły od tej kumpeli z koszami, ale przyznaję, że nie otworzyłam ich nawet jeszcze [emoji23]
A łóżeczko gołe takie bez materaca, tylko wsadziłam pościel, żeby oko nacieszyć [emoji12]
1477744560-nepskb.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ślicznie <3
Moje oko też cieszy :-D

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no bez przesady z tym stelazem - przeciez nikt nie naparza wozkiem tak zeby dziecku glowa latala :-) w sumie opcja do bujania bylby hak w suficie i podwieszany kosz.

A po co sobie zycie utrudniac - wiesz, nie o to chodzi - jasne ze jest mase slicznych gadzetow ktore ulatwiaja zycie, ale czasami improvement jest nieznaczny w stosunku do ceny gadzetu :( a budzet nie jest z gumy..

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny piękne macie te kosze...ale uswiadomcie mnie po co sa one jak jest lozeczko? Maja sluzyc za lozeczko turystyczne?

Ja łóżeczka będę mieć w sypialni, a potem w pokoju dzieciaków, a te kosze będą wędrować z nami po domu [emoji6] pewnie głównie na parterze, ale zawsze mogę złapać za uszy i je przenieść, a dzieci będą pod kontrolą.

A co myslicie o takim kokonie dla niemowlaka? Chcialam wstawic zdjecie ale z tel nie umiem :)
U mnie bezużyteczny bo dziecko nie będzie spało ze mną w łóżku, mam kosz więc w pozostałych pomieszczeniach będzie w nim
Poza tym nie jest moim zdaniem praktyczny, na ziemi dziecka w nim nie położysz bo kręgosłup ci pęknie po kilku tyg użytkowania
W sumie to nie wiem po co one są :p myślisz o czymś takim tak?
1477745061355.jpg

Załączniki

• 1477745061355.jpg
    1477745061355.jpg
    93,6 KB · Wyświetleń: 332
U mnie bezużyteczny bo dziecko nie będzie spało ze mną w łóżku, mam kosz więc w pozostałych pomieszczeniach będzie w nim
Poza tym nie jest moim zdaniem praktyczny, na ziemi dziecka w nim nie położysz bo kręgosłup ci pęknie po kilku tyg użytkowania
W sumie to nie wiem po co one są :p myślisz o czymś takim tak? Zobacz załącznik 780576

Tak dokladnie...mam mieszkanie i myslalam ze jak nie będzie spało w lozeczku tylko w takim czyms np na kanapie w salonie...no ale teraz musze to przemyslec...

reklama
Flandi - te kosze masz identyczne?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Tak identyczne chciałam mieć. Polowałam na olx ale nie udało mi się dwóch znaleźć, dopiero na amazonie, ale nowe. Też myślałam najpierw o wózku, ale nie ma szans żeby czyścić koła po każdym spacerze, przynajmniej to nie na moje nerwy [emoji41]

Do góry