reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzięki [emoji8] Nie szyłam, złapałam na wyprzedaży, a już wcześniej chciałam je mieć [emoji6] Prześcieradła jakieś przyszły od tej kumpeli z koszami, ale przyznaję, że nie otworzyłam ich nawet jeszcze [emoji23]
A łóżeczko gołe takie bez materaca, tylko wsadziłam pościel, żeby oko nacieszyć [emoji12]
1477744560-nepskb.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ślicznie <3
Moje oko też cieszy :-D

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no bez przesady z tym stelazem - przeciez nikt nie naparza wozkiem tak zeby dziecku glowa latala :-) w sumie opcja do bujania bylby hak w suficie i podwieszany kosz.

A po co sobie zycie utrudniac - wiesz, nie o to chodzi - jasne ze jest mase slicznych gadzetow ktore ulatwiaja zycie, ale czasami improvement jest nieznaczny w stosunku do ceny gadzetu :( a budzet nie jest z gumy..

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny piękne macie te kosze...ale uswiadomcie mnie po co sa one jak jest lozeczko? Maja sluzyc za lozeczko turystyczne?

Ja łóżeczka będę mieć w sypialni, a potem w pokoju dzieciaków, a te kosze będą wędrować z nami po domu [emoji6] pewnie głównie na parterze, ale zawsze mogę złapać za uszy i je przenieść, a dzieci będą pod kontrolą.

A co myslicie o takim kokonie dla niemowlaka? Chcialam wstawic zdjecie ale z tel nie umiem :)
U mnie bezużyteczny bo dziecko nie będzie spało ze mną w łóżku, mam kosz więc w pozostałych pomieszczeniach będzie w nim
Poza tym nie jest moim zdaniem praktyczny, na ziemi dziecka w nim nie położysz bo kręgosłup ci pęknie po kilku tyg użytkowania
W sumie to nie wiem po co one są :p myślisz o czymś takim tak?
1477745061355.jpg

Załączniki

• 1477745061355.jpg
    1477745061355.jpg
    93,6 KB · Wyświetleń: 328
U mnie bezużyteczny bo dziecko nie będzie spało ze mną w łóżku, mam kosz więc w pozostałych pomieszczeniach będzie w nim
Poza tym nie jest moim zdaniem praktyczny, na ziemi dziecka w nim nie położysz bo kręgosłup ci pęknie po kilku tyg użytkowania
W sumie to nie wiem po co one są :p myślisz o czymś takim tak? Zobacz załącznik 780576

Tak dokladnie...mam mieszkanie i myslalam ze jak nie będzie spało w lozeczku tylko w takim czyms np na kanapie w salonie...no ale teraz musze to przemyslec...

reklama
Flandi - te kosze masz identyczne?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Tak identyczne chciałam mieć. Polowałam na olx ale nie udało mi się dwóch znaleźć, dopiero na amazonie, ale nowe. Też myślałam najpierw o wózku, ale nie ma szans żeby czyścić koła po każdym spacerze, przynajmniej to nie na moje nerwy [emoji41]

Do góry